Pimpad tant

Tänk så glad man kan bli av något så simpelt. Jag lydde ju Enlisailivet när jag skrev om dosetten och den gigantiska tantvarningen i att faktiskt äga en sådan för att man inte minns om man har tagit ett piller eller inte. Hon tipsade om att dosetterna faktiskt gick att pimpa. Så jag beställde den gladaste de hade på sin hemsida.

Nu är jag inte helt imponerad av frakttiden inom Sverige, eftersom jag beställde förra torsdagen och den kom idag. Herregud, det hade gått snabbare att promenera till Malmö och hämta den. Men däremot är jag impad av hur mycket roligare det blev att vara ägare till en dosett. För nu syns det ju inte vilken jäkla kärring jag är.

IMG_5362

Titta vad fin och genusrosa den är på ovansidan.

Och på undersidan är den givetvis väldigt genusblå.

IMG_5363

Med mörkgrön dragkedja.

Sen blir man ÄNNU gladare när man öppnar den.

IMG_5364

Eftersom hela insidan ser ut som något slags Marimekkotyg. Med plastficka för extra påminnelse om vilka tabletter som faktiskt ligger i den, vilket bara är en tidsfråga innan jag kommer behöva.

Tanten har härmed pimpade pillertrillarprylar. Och snart skall hon pimpa sig själv eftersom kamrat/optiker kommer hit klockan sex och vi skall gå på krogen klockan sju.

Mitt dilemma är då, kameran har estimerad ankomsttid mellan 15:00 och 16:00. Jag SKALL hinna installera den innan jag drar ut så jag kan tjuvkika på hemmet och komma med glada tillrop/order på distans. Men eftersom jag är en tant vet jag ju även hur lång tid det faktiskt tar att shejpa upp sig för just krogbesök.

Tror ni att det är okay med kamrat optiker om jag ägnar timman här åt att muttra över tekniska installationer istället för att prata skit eller tror ni hon blir gramse då?

Jag är dessvärre lite osäker på om hon förstår storheten i att kunna sitta på just krogen och tjoa på hundar och make och dessutom spela in dem?

Den som lever får se.

Nu skall tant ta tidig fredag och skutta in i duschen.

0 thoughts on “Pimpad tant

 • Väntar på en rapport och ha så himla roligt ikväll!
  Jag fick idag äntligen åka och införskaffa en iPad air, roligt såklart, men min router är svinjobbig och slår ifrån, mindre kul. Konstigt, för routern är fine och jag har fiber, ändå har jag ibland perioder med dåligt nät.

 • Tina Johansson says:

  Lycka till med kamerainstallationen! Det ska bli oerhört spännande att höra talas om det!
  Ha det så kul ikväll!
  Sonen, hans flickvän och maken jobbar så jag ska ha myskväll med mina fyrfotingar. Förstklassigt sällskap faktiskt, ingen konkurrens om fjärrkontrollen, däremot kan det bli lite trängsel i soffan…

  • Har installerat kameran, ställt på tv-bänken och den här gången gick installationen finfint. Dock behöver jag två kablar till, som maken vägrar gå och köpa till mig när han ändå är UTE. Jävla glädjedödare. Det ena är alltså kabeln som gör att jag kan tjoa på honom. Kan även vara självbevarelsedrift. Lite oklart.

  • Nej nej, du har inte missat något alls. Shopping förbudet träder i kraft 1 november och håller i sig till och med april. Men iom att jag är på semester till den 10 november så blir det en aning svårt att börja redan då för min del, men efteråt däremot. Då är det ingen pardon. Och jag skall inte övershoppa i USA heller.

   Att pimpa sin dosett är ju gränsfall förbrukningsvara, den var ju deprimerande trist innan 🙂

     • Tant kan du vara själv 🙂 Och cykelbrillorna har jag ju redan köpt. Bågarna ligger hos optikern och väntar på glas och jag hoppas hinna få dem nästa vecka. Sen skall jag bli trendsetter och ha på mig dem HELA tiden.

 • Snyggt pimpat! Fn tar jag bara piller vid behov, så då slipper jag dylika askar, men jag under de perioder när jag knaprat piller så har jag fått flytta burkarna mellan olika ställen när jag har tagit ett piller, för att hålla reda på intaget, så jag har full förståelse för att dosetterna behövs.

  Synd på kabelbristen. Fattar maken hur många som blir besvikna bara för att han är tjurig och vägrar köpa kabel?
  Ha en trevlig kväll oavsett hur mycket eller litet kameran fungerar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.