Mina lurar funkar mot mer än snarkningar och fisar

Upptäckte jag imorse.

Jag och mamma sov i samma säng i trean, maken drog till tvåan. Jävligt clever kille.

Min mamma är av den kvittrande sorten på morgonen, dessutom löjligt morgonpigg, men framförallt KVITTRANDE.

Jag kvittrar inte så himla mycket på morgonen alls. Jag vill att det skall vara jävligt tyst tills jag har ätit frukost och tagit min första snus. Kvittrande människor, eller bara människor som tilltalar mig enstavigt får mig att se rött. Jag vill hasa omkring i tystnad och en touch av surhet.

I ren självbevarelsedrift stoppade jag in en lur i örat igår och lade det andra mot kudden. Imorse hörde jag något mummel, ett konstant mummel, men jag orkade inte röra mig. Det är lördag för bövelen, klockan var halvåtta.

Vid nio gav jag upp och plockade ur luren och då hör jag det. Mamma ligger och pratar med hundarna om HUR MYCKET VI HAR ATT GÖRA IDAG. Rabblar inköpslista med vitkål och gudvetvadmer. Inte. En. Tyst. Sekund. Sedan över en timma tillbaka.

När jag visade att jag var vaken började hon prata med mig. Det gör hon fortfarande.

Snart kommer syrran med lillgrytan, och lillgrytan skall stanna med maken och spela Nintendo. Maken är inte vaken ännu och det är det enda som får mig att le lite.

Vetskapen att han kommer bli väckt av en väldigt glad och tjoande lillgryta.

0 thoughts on “Mina lurar funkar mot mer än snarkningar och fisar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.