0 thoughts on “08:00 Strömstadtid

 • Detta otyg att förutsätta att alla andra mår som man själv mår!
  Speciellt när det gällar att alla ska gå och lägga sig eller alla ska stiga upp.

  … eller att alla ska sitta och titta på TV tillsammans, oavsett om man vill se programmet /filmen eller inte.

  • Framför allt om man VET att ens medelålders dotter alltid varit en smula morgontrött. Även om jag är betydligt piggare nu än för ett par år sedan. DOCK är det ett jävla otyg att tycka att man är bättre för att man är morgonpigg. Eller piggare överhuvudtaget.

   • Av nån outgrundlig anledning anses det MYCKET bättre att vara vaken i ottan än att vara vaken sent på kvällen!

    Men du får tacka mamsen från oss läsare, det har blivit rolig läsning när hon är hos dig! Hi hi!!

 • Enkel till Gbg eller?Jag blir Fan.Tokig.när dom lägger sig i allting….Men med den familjen som du har behöver du ingen mer underhållning från sociala medier.(möjligtvis lite zombieapokalyps)lycka till med resten av dagen!

  • Jag förstår inte varför det måste läggas näsor i blöt alls. Nu städar hon trapphuset sedan en timma tillbaka, för “det går ju inte att bara sitta och göra inget alls”. Eh..jo det GÖR DET. Det är söndag.

 • Lugn, ta djupa andetag och gå och köp en enkel till moderskapet och skicka hem henne. Påminn henne också om att hon uppför sig som sin mor.
  Föräldrar ska avnjutas i små doser.

 • Jag trodde jag var morgonpigg förr. Sen upptäckte jag att det var nog mest det att jag behövde tystnad innan jag var tvungen att utöva familjeliv. Numer har jag av lite olika skäl lagt om dygnsrytmen, om jag ligger i sängen före 00.12 är det en tidig kväll.
  Men skura trapphus? Kära nån, det är svårartat, kan du inte hitta fler ställen åt henne att ägna sig åt på egen hand? Och bada?? Nu???

  • Jag är numera hyfsat morgonpigg. Men precis som du behöver jag frid och tystnad i ett par timmar när jag är ledig. Helst när jag är oledig med. Jobbiga samtal görs liksom inte klockan kvart över åtta.

   Ja. Vi skall på riktigt ner och bada nu. Eller ja, hon skall bada och jag skall stå bredvid och ruska på huvudet.

   Det är dags att skicka henne till svärfar idag tror jag. Han brukar bjussa på gin & tonic. Det kan vara en bra syssla för henne.

   • En rejäl GT, skulle jag föreslå, inget jag själv skulle dricka alls, men som sagt – en eller två eller tre verkar vara vad som behövs för henne. För dig skulle det ju inte göra nån skillnad.

    • Har även föreslagit det. Men regeln från igår kvarstod, jag skall laga mat åt svärfar. Hon skall alltså inte gå dit och dricka GT så jag får vila mig lite.

     • Hon gjorde kålpuddingen igår, och tydligen får man inte käka ute. Då var det min tur, eftersom jag kunde göra hans älsklingsrätt. Alltså egentligen…jag vet inte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.