Ett GULDKORN!

En Oscar-Emmy går härmed till Majabella för…decenniets absolut roligaste blogginlägg. Fullkomligt genialisk text och bild, som går att titta på ett hittills okänt antal gånger och fortfarande skratta så mycket att jag kissar i byxan.

Helt ohämmat tar jag en skärmdump och delar det här, så kanske några fler får ta del av humor med stil. Jag tar av mig hatten, viker in hovarna och inser att jag aldrig kommer kunna leverera en bild och en one liner på samma nivå.

Och även kanske lite för att jag vill spara det här i min blogg. Att ta fram när livet känns lite dyster (dvs varje dag fram till våren). TACK Majabella. Du gjorde mitt liv väldigt mycket bättre.

image

Så. Jävla. Roligt.

Läs hennes blogg. Alla i hela världen borde göra det. För att få frustfnissa och bara må lite lite bättre.

Tryck på bilden för att komma till originalinlägget.

Nu kan ni överge min blogg och fokusera på hennes istället.

(Jo, jag är djurvän och tycker om ekorrar, men det här…näe…det är bara så roligt)

0 thoughts on “Ett GULDKORN!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.