Dag två och semesterhjärna

NU är jag avslappnad. Totalt. Kan inte bli mer slapp, ett slappsteg till betyder ingen puls och flat line på EKG. Badat, både hundar och mig själv. Motionerat (dvs simmat från vår båt till enlisailivet-båten, en sträcka på säkert 50 meter). Tittat på andra som simmat med simhjälpsapparat. Ätit mat och glass.

Och det finns bildbevis på allt. Vilket kommer sen.

Först måste jag bara fråga, om man har semester och inte tar med sig telefonen ner i vattnet och därmed inte svarar utan ignorerar den. I flera timmar. Är det då inte lite ofint av make två att överanvända frågetecken bara för att man inte svarar?

20140729-174723-64043783.jpg

Dag två på semester. Fyra samtal. Två sms.

Jag tror jag får bjuda hit honom så han kan anamma samma I’m in a semester state of mind.

Våra chakran är inte synkade just nu.

Jag tror inte ens jag hade något chakra före den här semestern.

//Inte bitter – bara zen

0 thoughts on “Dag två och semesterhjärna

 • Här har tvättmaskinen gått för fullt och sen har jag lyckats få in en cykeltur, stan t/r och hur jag än spanade så inte fan hittade jag nåt hav vilket skulle behövas idag.
  Något seg i kolan idag med tanke på att vi kom hem från Grekland halv två inatt. Två veckor kvar på semestern ….. Yes!!
  Visst är det ofint av maken att hålla på så där, det finns en lösning på problemet 🙂
  Stäng av telefonen vet jag så slipper du se alla sms fast risken finns ju att den blir överbelastad när du slår på den igen 🙂

 • Tina Johansson says:

  Nyttigt för make två tror jag 😉

  Jag förbjöd ungdomarna att ta med sig Teo idag, så vi har haft riktig mysdag! Lekt med pipälgen och busat i trädgården. Jag har talat om för honom vänligt men bestämt, hur ohyfsat det är att smaka på skor, väskor och möbler. Oklart hur överens vi var just om de små detaljerna dock.
  Sedan blev vi väldigt trötta så vi var tvugna att ta en lång tupplur i trädgården på gräsmattan.
  Nyss aviserade hans mamma att hon minsann tänkte hämta sin bebis, och då fick jag vara nöjd för idag! 🙂

  • Hahaha…mmm…det ÄR ohyfsat att smaka på människosaker, men människosaker är ju så gott. Och man får så himla mycket uppmärksamhet när man smakar på saker man inte får.

 • Ha, ha vem blir förvånad? Inte vi, Mona & Vickan, läsare i alla fall. Lycka till med att “chakra”upp den mannen liksom… Men första konferensresan kanske ska gå till något yogacenter i södra Indien. Ser redan framför mig när Ni gör solhälsningen i total harmoni med moder jord o varandra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.