SEX dagar???

Jag har inte yppat ett ord på sex dagar? Hur är det ens möjligt?

Och nej, jag har fortfarande inget ordentligt internet, vilket driver mig till vansinnets gräns. För det funkar sådärbra med bara telefon.

Maken lever, om någon nu undrade, men fortfarande på lånad tid. Ytterst oklart ännu vad straffet blir och när det verkställs.

I alla fall, jag måste delge ett fantastiskt recept som jag drömde ihop inatt.

Jag drömde om Granntanten. Som i verkligheten är sjukt sympatisk och som jag SÅ ser fram emot att träffa igen. Eller snarare, jag såg fram emot det ända till drömmen. Hon var en utpressande häxa som skulle tvinga mig att rigga ett val, jag misslyckades och hon bad mig dra åt helvete. Jösses så arg hon var.

Men hon hade bakat och jag var snabb som en iller med att sno en bit av hennes bakverk. En gummybear cheesecake. Som antagligen inte finns i verkligheten. Men det låter onekligen som en god idé. Tänk cheesecake med lite frisk godissmak och ett täcke av smälta gummibjörnar.

I drömmen var det skitgott. Och dessutom väldigt tjusigt.

Antagligen betyder drömmen att jag har dåligt samvete för att jag inte har gratulerat henne till examen (och att hon bakar väldigt mycket samt att jag var godissugen?). För det har jag. Dåligt samvete alltså.

Så jag säger ett stort grattis här och nu.

Och så undrar jag om någon känner sig manad att baka nattens cheesecake eller om det verkar vara en dålig idé?

Nu skall jag fortsätta försöka få internet att funka. Så jag kan berätta om viktigheter som korvfiske, nedtrillade måsbäbisar och nyrenoverade badrum utan att skalla väggen i ren frustration.

Imorgon skall jag även få resultatet på min röntgen.

Något jag ser fram emot med skräckblandad förtjusning.

Vad gör ni?

0 thoughts on “SEX dagar???

  • Solar lite o hoppas magkatarren snart ger sig ( messat här oxå, med liknande resultat 😉 😛 )
    Skaaaa jobba lite så snart rasten är över..

    Skippar gärna den varianten på cheesecake, no offence – har ett som slår allt och som jag håller mig till 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.