SEX dagar???

Jag har inte yppat ett ord på sex dagar? Hur är det ens möjligt?

Och nej, jag har fortfarande inget ordentligt internet, vilket driver mig till vansinnets gräns. För det funkar sådärbra med bara telefon.

Maken lever, om någon nu undrade, men fortfarande på lånad tid. Ytterst oklart ännu vad straffet blir och när det verkställs.

I alla fall, jag måste delge ett fantastiskt recept som jag drömde ihop inatt.

Jag drömde om Granntanten. Som i verkligheten är sjukt sympatisk och som jag SÅ ser fram emot att träffa igen. Eller snarare, jag såg fram emot det ända till drömmen. Hon var en utpressande häxa som skulle tvinga mig att rigga ett val, jag misslyckades och hon bad mig dra åt helvete. Jösses så arg hon var.

Men hon hade bakat och jag var snabb som en iller med att sno en bit av hennes bakverk. En gummybear cheesecake. Som antagligen inte finns i verkligheten. Men det låter onekligen som en god idé. Tänk cheesecake med lite frisk godissmak och ett täcke av smälta gummibjörnar.

I drömmen var det skitgott. Och dessutom väldigt tjusigt.

Antagligen betyder drömmen att jag har dåligt samvete för att jag inte har gratulerat henne till examen (och att hon bakar väldigt mycket samt att jag var godissugen?). För det har jag. Dåligt samvete alltså.

Så jag säger ett stort grattis här och nu.

Och så undrar jag om någon känner sig manad att baka nattens cheesecake eller om det verkar vara en dålig idé?

Nu skall jag fortsätta försöka få internet att funka. Så jag kan berätta om viktigheter som korvfiske, nedtrillade måsbäbisar och nyrenoverade badrum utan att skalla väggen i ren frustration.

Imorgon skall jag även få resultatet på min röntgen.

Något jag ser fram emot med skräckblandad förtjusning.

Vad gör ni?

0 thoughts on “SEX dagar???

 • maria -jumbon med ett liv- lagervall says:

  Bara för att du varit tyst i sex dagar så tycker du det är bäst att lägga upp samma inlägg två gånger så vi verkligen märker att du är tillbaka 🙂

  Välkommen. Vi har saknat dig.
  Vad vi gör?
  Har ju så klart bara hängt här och saknat dig. Inte kunnat ta sig för något vettigt…….
  Tur att Finhoodkärringen så småningom talade om att du hade nätproblem.
  Då behövde man inte vara sååå orolig längre.
  Kram

 • HEEJ,du har varit saknad….nu är ju inte jag överjävlig på att baka så gummibear kakan få nog vänta.Annars har vi varit på våra vänners “båt” ett liten nätt 42 meters segel jakt som ligger här nere nu efter dom har seglat över den från Bahamas….(deras son 18 år har fått sommarjobb som deckhand på han som äger Victoria secret’s yacht,herregud den lyckligaste killen i världen just nu 100 € om dagen och få se dom snyggaste tjejerna i bikini)Alla vov mår bra simmar som små sälar i flod och pool,Och vi ska på vinprovning i kväll,INGA Kickifestisar tack…..

 • Meeeeeeeeeen hört talas om kontant internet? Skulle aldrig, aldrig stå ut utan mitt älskade näääät. Köp en sticka från Comviq eller annan leverantör, det funkar, lovar. You never walk alone vet Du väl. Herregud blir mörkrådd o ledsen att Du kanske inte mår så bra, men vi lovar att hålla på (och om) Dig!

 • Jag har varit ute första gången sedan i torsdags. Min tvättmaskin har gett upp (drygt 20 år gammal, så jag kan inte ens vara arg på den) och det där med att ta sig ner för brant trappa till tvättstugan ett antal gånger gjorde att kropphellvetet gick i strejk. Men i eftermiddag har jag suttit i skuggan på en uteservering och läst en bok, underbart!
  Annars väntar jag; på glasögonen som jag beställde för en månad sedan, på mobilen som jag beställde för tre veckor sedan och på böckerna som jag beställde för två veckor sedan.
  Intet är som väntans tider!

 • Välkommen tillbaka!
  Har just avslutat middagen och ska nu ta mig en tur med gräsklipparen, igen… Börjar ångra gödslingen jag gjorde!
  Håller tummarna för bra röntgenbesked.

 • Jag jobbade 17 timmar igår, idag har jag bakat en jävla massa muffins med tioåringen och hennes klasskompis, för de ska bjuda klassen på cupcakes. Jag är världens bästa morsa just nu, men eventuellt också världens tröttaste…

 • Så drygt med obefintligt nät :/

  Vad jag gör? Muttrar över att det omorganiseras på jobbet. Nya arbetslag :/
  Räknar ner till semester, bara 8 far kvar till första vändan av semestern.
  Först ledig 3 v, jobbar 1 och sen ledig ytterligare 2 v. (Sommarsammanslagning på jobbet)

 • Gör? Försöker överleva tills det blir semester? Kör in motorcykeln när det finns tid och väder. Muttrar en hel del över att jag måste köra helt ensam till första servicen och att det är motorväg hela vägen dit. Näää jag gillar inte att köra motorväg på mc.
  Känner mig allmänt gnällig o knepig just nu på det mesta men det var skönt a tt se att du levde iaf 🙂
  Nu ska jag återgå till jobbet innan jag får kicken för att jag surfar på arbetstid.

 • Haha, du är ju HELT jävla skruvad! *s*

  Jag måste försöka lura ut hur man skulle kunna konstruera en gummibjörnscheesecake. Måste. Rent konsistensiellt (jag tror att jag just uppfann det ordet) är det lite krångligt. Och philadelphiasmak lirar sällan med godis. Men det kan vara värt ett försök.

  Jag ser också fram emot att ses igen! Och emot att ha tid att läsa bloggar regelbundet och att skriva själv. Men först ska jag till Italien en vända. Det har sina poänger att ha tagit examen! =)

 • Okej nu har jag googlat. Hittade bara den här:
  och fanfiction som heter “Cheesecake topped with gummy bears” (HÄR). Är ditt huvud kopplat till fanfiction.net? Skulle spontant kunna förklara en del.

 • Hörrudu. Jag har ett allvarligt dilemma här. Gummibjörnscheesecaken är under making. Men menar du frozen cheesecake eller sån som gräddas i ugnen?

  Svar önskas till Desperat Granntant, helst inom ett par timmar. :p

  • Hahaha är det sant? Umm..frozen var den jag drömde om, med digestivebotten och phillycheese med godissmak och ett täcke av smälta gummibjörnar (hur nu det gick till?). Den var jättegod. I drömmen.

 • Strålande. Mycket enklare än bakad. =)

  Du vet att det inte är jättelång hållbarhet på grejor med såhär mycket grädde i va? (För att inte tala om hur kass hållbarhet det är på glass i min frys eftersom ungarna är ensamma hemma på dagarna när jag jobbar…) Dags att pallra lilla ändan norröver! =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.