Dagens Hund

Är den här lilla raringen.

bild(8)

Liten som väldigt väldigt liten. Bara fem veckor gammal. Så hjärteknipande söt och mest bara ljuvlig.

Sen blev han större och är förvisso fortfarande precis lika ljuvlig och mammas pojk. Förutom när han är ensam hemma. Stor går snällt och lägger sig när de är ensamma, eftersom han vill ligga och beklaga sin ensamma tillvaro i stillhet. Liten, som inte biter i saker när han inte är ensam, förvandlas till en seek and destroy missil. Ibland klarar vi att hundsäkra, men oftast inte.

Senaste gången han målsökte hittade han en liten bal med toapapper som vi inte hade ställt in på toaletten. Givetvis visste vi inte om att vi inte hade ställt in den på toa eftersom den låg lite gömd under kökssoffan.

Då ser det ut så här när man kliver in och den skyldige har just inget försvar alls eftersom han promenerar omkring mitt på brottsplatsen. Den store gjorde inte det.

photo 4

Man ser på tungan hur jobbigt och slitsamt han har haft det med att strimla Lambi till konfetti över hela köksgolvet.

Sen suckar man, fortsätter älska ihjäl honom och så sopar man upp det.

0 thoughts on “Dagens Hund

 • Ååh vilken sötnos, när vi hade vår riesenvalp på sjuttiotalet hade hon en förkärlek för läppstift o mascara bl.a.
  Man kan ju inte bli arg så länge förstås. Njut av dina älsklingar, jag är lite avundsjuk faktiskt

  • Prata inte om det. Allt man har på läpparna och även handkrämstuber har massakrerats av båda jyckarna. De växer inte heller ifrån det utan älskar det fortfarande mest på jorden. Att smörja in benen på sommaren är som att göra en “middag” till hundarna. Jag kletar på, de slickar av. Lönlöst. Men de är mina raringar 🙂

 • Så söt han är, på båda bilderna! Hundar är livet så är det bara!!
  Stora ligger säkert som pantern i Djungelboken och ser på förödelsen och håller för ögonen!! Inte nu igen… Eller så hjälper han till lite för att sen springa och lägga sig oskyldigt i bädden tills ni kommer hem 🙂

  • Hahahaha jag har sagt det förut och påminner mig själv igen, jag måste få igång den förbannade spionkameran. Men jag vet att Stor är oskyldig till ensamsattygen. Nu har jag hela min maskinpark begått tekniskt myteri och inget funkar.

 • Jag skulle betala in till Åbykatterna i dag, men det funkade inte med bankkontot. Vet du om det är ett personkonto eller vilken typ av konto det är? Jag har ansökt om medlemskap i fb-gruppen så att jag kan fråga där, men jag tänkte att jag skickar ut här också så kanske jag får svar fortare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.