Äckligt är mums

Nästan alla dagar älskar man sina hundar mest i världen, men ibland gör de saker som man älskar lite mindre.

Och ni kan sluta läsa nu om ni har anlag för äckelmageri.

Med en hund som Liten har man alltid sällskap på toa. Först och främst för att han alltid skall bli kliad medan jag sitter där, men även för att det är rasande spännande med det där pappret som matte använder för att torka både fram och bak.

I 99 fall av 100 är det jättetrevligt med en toakompis, så man har någon att prata med. Den hundrade gången är det inte lika mysigt.

Idag gjorde jag nummer två och när jag var nästan färdigtorkad med det spännande pappret började telefonen att ringa. Så jag spolade inte, för att hinna svara.

Jag sprang ut och tog telefonen, Liten blev kvar på toa.

Efter cirka 30 sekunder hörde jag ett prassel, men ett tyst “nu är det jävelstyg på gång-prassel” så jag ropade barskt på honom.

Då kom han ut från toaletten, lite slokörat generad och samtidigt Så Obeskrivligt Lycklig över fångsten, med mitt toapapper i munnen.

Det var ett alldeles nytt trick, han har aldrig tagit sig ner i holken för att fiska toapapper förut.

Nu har han det. Och jag har skurat mina händer och hans tänder.

Näe, jag tänker inte pussas med den hunden på flera timmar (dagar).

Någon som vill ha honom?

0 thoughts on “Äckligt är mums

 • Det tyckte Liten var en trevlig lördagsunderhållning till matte!! De är goa för det mesta de fyrbenta vännerna men ibland är de billiga!! W hade också pussförbud på sin matte för ett par veckor sen… Han tog en ekorrunge – söt som få. Var så f***annad att jag inte ens orkade prata med hundkraken på flera timmar. Men för det mesta är de ju solklart de bästa 🙂

  • En ekorre???? Som är så söta. Dumma hund kan du hälsa från mig 🙂 Jag har aldrig haft hund som tagit andra djur, men där har jag ju haft behjälpliga katter istället. Alltså jag glömmer aldrig den första morgonen som katterna hade plockat in näbbmöss (plural) och lagt dem på strategiska ställen så jag inte kunde missa dem, det var bara det att utan glasögon trodde jag att det var deras leksaksmöss som de hade strött omkring och började plocka upp dem. Sen kände jag att de var varma och inte hårda. Då var katterna INTE särskilt poppis, för näbbmöss är fantastiskt söta de med.

   • Dumma hund var ett milt uttryck mot vad jag kallade honom efteråt. Han kollade helt oförstående på mig när jag hälsade till honom. Han tror att han är “Thé King of ekorre” här nu förstår du. Stackars mamma ekorre är ju kvar här men hon har vett att klättra högst upp i björken!! Sen att det står en JR nedanför som tror att han också kan klättra är ganska underhållande!!! Han klorar sig liksom fast sig vid stammen och försöker klättra. Inget fel på det självförtroendet inte!!

    • Hahaha jäkla korkskalle till hund. Hälsa från mig att det är förbjudet att jaga ekorrar och att han inte är någon jäkla katt som kan klättra i träd. Snacka om enveten. Stackars ekorrmamman.

  • Du menar alltså att han kör ner huvudet i holken och plockar? Jag dör lite av skratt. Och sen blir jag glad över att de inte har längre ben än de har. Hundar och människobajs är en vidrig kombo.

 • Tur att det bara var pappret han kom med. Min ena hund älskar kattskit! Vår gammelkatt gör sina högar både ute och inne! Där i lådan kan det fösvinna lite av sig själv om jag inte hinner ta bort det! Sedan känner man på lukten vid lite nosgos med hunden var hon har varit! Luktar bland det värsta jag kännt! Blä!!!!!

  Kram!

  • Mmm…kattskit och människoskit är en delikatess tycker äckelhundarna. Så tack och lov har vi numera kattlådan högst upp på en garderob med lätt tillträde för katten, men omöjligt för hundarna. När man ser att nosen är grå av kattsand så vet man, och det är inte kärlek man känner i första hand då 😉

 • Långhårig briardpäls som rullat runt i människobajs som låg bakom en buske vid stranden… Det luktade äckligt trots många duschar. Och jag äcklade mig för både hund och dusch länge.

  • Jag vill inte tänka på det. När det gäller pälsen spelar vi ju i samma liga, men du har några kilo till. Det är så jävla ÄCKLIGT att de går igång på människobajs. Och ÄNNU äckligare att tänka på att någon dumfan har satt sig för att skita. Jag ryser.

 • Brorsan hade en golden. Han åt det mesta, hunden alltså. En dag hände en liten olycka på altanen. Hans yngsta dotter, hon var väl ett år eller så, råkade bajsa. Brorsan gick in för att hämta papper att ta bort det med, men när han kom ut igen var det borta. Hunden luktade dock mer illa än vanligt ur mun. Vi kan väl alla räkna ut vad som hänt…….

 • Nu vill jag inte säga att jag inte också tycker det är pussavtändande. Men det är fakta: hundar äter skit. När Scott och Amundsen tävlade om att komma först till Sydpolen, upptäckte Scott att hans slädhundar käkade människobajs, han blev så äcklad att han sköt dem och förlorade tävlingen.

  • Jag vet om faktan, men det är så jääävla äckligt. Och lite oförståeligt, för de äter ju inte hundbajs, trots att vi käkar ungefär samma saker. Men det är jag glad för.

   Ytterst rolig info om Scott dock, jag läste en artikel om honom i Allt om Historia bara för någon vecka sen och fick reda på massvis med saker som jag inte visste, men inte det här. Min spontana reaktion är att han kanske var lite överdrivet äckelmagad, eftersom han var ganska beroende av sina slädhundar *fniss

 • Oh yes, de vill jag lova…. Finns de inget så kan man ju alltid slicka lite invändigt,bara för att….
  När han va ensam hemma förut så gjorde jag toan så inbrottssäker så folk på besök knappt tog sig varken in eller ut, annars gick han in å kollade om de kanske fanns nåt snaskigt.. Golvbrunnar e fina fan det med… Uäck

  • Ja! De är små söta äcklon. Liten är just nu extremt könsmogen och går inte många centimeter utan att stoppa näsan mellan benen på mig. Nu biter jag honom så mycket att jag konstant har hundhår i munnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.