Tekniskt myteri!

Jag säger bara EN sak. Eller jag säger den inte ens, eftersom en bild säger mer än tusen ord.

2012-02-04 19.02.18

Allt tekniskt med mitt namn på har vikt in hovarna och vill inte mer. Datorn, den alldeles skinande nya, hänger sig femtioelva gånger per dag och kräver därmed omstart, paddans appar kraschar lite då och då (slösade fem liv på Candy Crush för att appen krashade mitt i ett spel) och kameran är fortfarande stendöd.

Mitt största problem är dock datorn. För en omstart tar tålamod. Kanske inte så mycket tid men en herrans massa tålamod och nu börjar det rinna över. Det osar i skallen på mig.

Så, jag bäddade rent, plockade efter hundarna, städade köket (igen), slängde saker som skall slängas och nu väntar jag på mat.

Gissningsvis är det läggdags någon gång mitt i natten eftersom saker med deadline inte tar någon som helst hänsyn till mitt tålamod.

Det borde de göra.

Mitt tålamod är som Chuck Norris – man bråkar fan inte med det hur som helst.

0 thoughts on “Tekniskt myteri!

 • Hahaha! Då är vi två som har städdag 🙂
  Storhandlat, systemet, Apoteket, cykla hem och var så nära en krasch p.g.a. tunga kassar på styret. Diska en timme, dammtorka och städa badrum. Men nu ska mitt sparsmakade påskpynt upp. Det känns mycket trevligare att ha en mysig påsk när allt det tråkiga är gjort, tänk så!
  Min dagens roliga är att jag köpt betakaroten för första gången, hoppas verkligen på en grym bränna framöver! 😉

  • Men du städade alltså frivilligt??? Du är duktigare 🙂

   Tala om ifall betakaroten funkar, jag skulle behöva det…jag börjar se irländsk genomskinlig ut hehe.

   • Ja, jo.. Har vita, högblanka möbler så det såg förjäkligt ut! Disken hade stått i en vecka, tentaperiod. Jag körde helt enkelt hardcore, mer min stil än att greja varje dag 😉

    Will do, har hört att man ska börja ett par månader innan man ska sola mycket, så köp och testa! Jag köpte Bio-caroten, ca. 135:- för 150 kapslar, där naturligt karoten är upplöst i sojaolja, vilket tydligen hjälper kroppen att ta upp det lättare, trots att det är en vattenlöslig antioxidant. Köper du en dyrare så får du en massa andra skyddande ämnen i tabletten, t.ex. zink och lyposin. Känner att jag bara vill ha/behöver enklaste varianten.

    Jag kommer ta 3-4 kapslar per dag, det finns inget rek. intag på förpackningen så jag frågade lite.

 • Din skylt är inne på rätt spår. Men då ska tv’n också vara trasig.
  Städa är faktiskt på riktigt det värsta jag vet. Jag avskyr att städa. Som tur är , är maken mindre uthållig vad det gäller damm, än vad jag är , så han “hinner” alltid före med dammsugaren . Hehehehe …
  Jag investerar dock i städhjälp var tredje vecka.
  Idag är en städdag, så nu ligger jag på soffan o njuter o väntar på Greys.
  Anathomy o inte Mr Grey.

  • Då är vi två som hatar det. Vi har funderat på städhjälp så jäkla länge att du anar inte, med två boenden hinner man bara stöka ner och aldrig få ordning på någotdera ställe och det driver mig så sakteliga till vansinne. Men jag behöver en städhjälp där jag kan vara med först, någon som talar om för mig att jag skall slänga saker. Jag HATAR när det ser ut som det gör nu.

   Jag kollar aldrig på TV, eftersom den ÄGS av maken och alltid är på men med hans skitprogram, så den har jag vant mig av vid att kolla på 🙂

   • Vi har ett allrum där jag huserar. Kollar mest på saker via Apple-tv’n .
    Men det är skönt att kolla på stor skärm ist för paddan. Har bara en stationär dator nu men den står på “kontoret” , hade en laptop förut men sen ipadens intåg i mitt liv, vet jag inte ens var den finns.
    Älskar mina Appleprodukter. Fast datorn är en pc o den gillar jag också.

    Apropå städningen så förstår jag att det är svårt att ha 2 ställen att hålla ordning på. Tycker det räcker mer än väl med ett hus.
    Jag gillar inte saker som står framme utan vill ha så rena ytor som möjligt.
    Det kan hända att det betyder att mina skåp är överfyllda o ser ut som skit inuti . Men det ser jag ju inte , så då finns det inte

    • O det där med att styra upp o slänga saker . Ta dit en stenhård vän/släkting/coach som hjälper dig att sortera. Så du inte fastnar i nåt sentimentalt sparmood

     • Är inte särskilt sentimental. Däremot får jag inte slänga så mycket som gammalt navelludd utan att det skall dubbelkollas av maken. Fatta vilken tid det tar att försöka få ngt gjort?

     • Gör som jag, vänta in tills gubben ska iväg på fiskeresa/konferens/grabbhelg – släng grejor som f-n. dem kommer inte ens märka att det är borta. Så gör jag ngng gång per år när han är bortrest. Han har fortfarande inte frågat efter ngt jag “råkat” slänga. Skulle jag dock få en fråga så brukar jag säga – Din skit får du hålla reda på själv!!

     • Hahaha bra strategi. Just idag skulle jag GÄRNA slänga hela maken dock. Och hoppas att han tar med sig all skit.

  • Hahaha näe inatt skall jag verkligen inte glömma den. Men det gjorde ju inget att jag glömde den igår 😉 Jag vill också veta mer…även om det är en smula skrämmande.

 • Jag har aldrig förut läst något med irriterade bokstäver, men detta inlägg hade det. Nästan så att jag ville ducka/backa för att inte träffas av ilskan.

  Hoppas tekniken börjar uppföra sig som den ska!

  • Fniss. Dagen började dåligt och sen har det varit nedförsbacke. Men nu började jag fnissa eftersom jag läste att du skulle “duscha/backa” och det tog en stund innan jag fattade vad i hela friden en dusch skulle vara bra för.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.