Det finns vänner och så finns det vänner

Idag (eller snarare igår eftersom klockan passerat midnatt) försökte jag vara extra duktig på att inte anstränga ögonen eftersom det är dags att mäta synen imorgon bitti (senare idag) igen.

Och det gick ganska bra. Ända till jag läste Monas makes svar på frågestunden och lackade ur på min egen make. Bad honom nämna tre av mina egenskaper som han älskade.

Jomensåatte. Det skulle kunna varit dagens sämsta idé. För det gick ju såklart åt skogen.

Då fick jag akuta PMS-klimakteriebesvär.

Med det sagt vill jag bara säga att det finns flera anledningar till att jag varit lite tyst idag. En anledning var ögonen, en annan var tiden som spenderades med att finslipa på planerna “hur man lär en make att säga RÄTT saker istället för ÄRLIGA saker” alternativt “bästa sättet att ha ihjäl en make utan att hamna i finkan”. Sen fanns det en tredje, fjärde och femte anledning också.

Sen avslutades kvällen med middag hos familj. Ibland är blod tjockare än vatten, ibland inte. En del gånger när man tror att blodet är tjockare visare det sig att somliga har överdoserat blodförtunnande.

Jag har många kompisar men få nära vänner. För jag vill ha det så och det är alldeles självvalt.

Idag (måndag alltså) tänker jag ägna hela dagen åt att engagera mig i just mina få nära vänner, för de betyder banne mig allt och mitt liv vore väldigt tomt och innehållslöst utan dem.

Ni vet vilka ni är och jag älskar er.

Härmed utnämner jag den här dagen till Vänskapsdagen.

Alla andra kan dra dit pepparn växer.

Jag sa att jag led av PMS-klimakteriebesvär lite extra mycket just nu va?

Jag tror jag behöver ett par enhörningstofflor.

Screen Shot 2014-04-07 at 00.37.40

Godnatt.

0 thoughts on “Det finns vänner och så finns det vänner

 • Hehe.
  Coolstuff plus roligaprylar har heeelt knasiga prylar…meee like… 🙂 köpte en stooor ölglas som e ca 30 cm hög te min lillebror i födelaedagspresent
  *Fniiisss*
  O ibland köper jag ngn knasig pryl te systersonen oxå..hihi…

  Har heller inga näärraa vänner..bara bekanta i olika åldrar.. ingen i mitt ålder (e 35 ) …
  Men önske vore jag hade några nära vänner jag..men jaja.. det går bra än så länge.. 🙂
  Kram på dig..för det verkar so. Du behöver det.. 🙂

 • Jag utgår från att det inte är makens ben i tofflorna? Och du – min man och jag har varit gifta väldigt länge och han är en omtänksam man, men jag tror inte att han skulle kunna uttrycka sig som Monas make, och jo, vi jobbade också ihop i många år. Det är knappast nån tröst, jag inser det.
  Men jag hoppas dina ögon vill i dag och att dina vänner gör det som behövs. Det där med blod och vatten tror jag inte på. Alls.

  • Hahaha näe, men om/när det kommer i lager igen så skall jag köpa dem. Och fota makens ben i dem.

   Karlar är generellt kassa på att uttrycka sig. Men Monas make har fått alldeles för mycket goodwill känner jag, riktigt så fantastisk är han inte hehe. Men han fixade tre bra egenskaper och det retar mig.

   Ögonen gjorde som jag ville. Nåja nästan i alla fall.

 • Vänner ska man vara rädd om, det är tråkigt när dom försvinner.
  Det är inte alltid lätt att hitta rätt ord och vissa har svårare för det än andra… kan vara problem både när man vill ge svar på tal och när man vill/borde säga något snällt-tröstande-upplyftande. Själv skulle jag nog behöva träning på den där svar-på-tal-delen.

  Hoppas det går bra i dag hos optikern!

 • Varsågod för tipset om tofflorna, de kändes verkligen som du.
  Och jag vägrar dra åt pepparn även om jag inte tillhör vänner-vännerna, för “kompis” är jag minsann i alla fall, oavsett om du vill det eller inte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.