Förlåt – jag struntade i bloggen på hjärtadagen?

För andra gången i bloggens korta historia hade jag tydligen inget att säga på en HEL dag?

Men den började ungefär så här:

godmorgon
#nofilter såklart

Två hundar i sängen som vill bli kliade. Det är mys. Fredagsmys. Även om det just i det här hemmet händer varje morgon, men det där med att få svart päls på bild med mobilkamera är nästintill meningslöst.

Sen “gratulerade” jag inte maken på hjärtadagen alls, men jag skummade igenom FB snabbt och såg att en del hade fått jättefina hemliga presenter av sina bättre häfter och att en del…mest hatade dagen. Jag känner mig rätt så neutral. Bortsett från vår första alla hjärtans dag tillsammans då jag fick en dunjacka som jag hade glanat på länge för att jag frös och den var tjock och varm.

Den dagen var jag faktiskt lite postivit inställd till dagen. För jag slapp frysa mer.

Men efter det. Mjaeee. Om vi knappt firar födelsedagar så känns det väl lite överdrivet att fira en sån dag?

Var det någon som blev firad?

Men jag slog på stort och drog ner till thaiplejset på gatan för att ge mina fötter lite kärlek.

bild(7)
Ja, jag har tatuerade tassar på tassarna. Fyra, inte bara de tre som syns i bild. Världens dyraste tatuering om man räknar timpris eftersom den gjordes på Miami Ink. Så värt det ändå.

Och det var fotorgasmiskt. Ren avkoppling. Sådär så jag nästan kände mig snäll efteråt. Och när jag var klar frågade jag om hon hade tid med rygg och axlar.

Det hade hon, men först idag.

Så. Idag skall jag vara helt ledig. Enbart knata ner till thaiplejset och se om hon kan knuffa ner axlarna från öronen.

Eventuellt skall kvällen ägnas åt nätfönstershopping.

Men visst är det en pisstrist tid att köpa kläder? Man vill inte ha vinterkläder, men vårkläderna har inte riktigt kommit.

Och sen viskar jag tyst att jag antagligen inte behöver något.

Men titta FÅR man?

Vad gör ni?

0 thoughts on “Förlåt – jag struntade i bloggen på hjärtadagen?

 • Har lyckats chocka min man…..satt framför damstafetten och stickade på ett par raggsockar…..har ju börjat på symöte gudbevars……..första ggn på 40 år han sett mig sticka…….och dessutom titta på sport samtidigt…..Men som de lärde brukar säga om undrens tid osv….plötsligt händer det…..Kläder….njä….är väl som din make där…:)…..Ullared ett par ggr per år…..that´s it………är väl förmodligen en av de där övervintrade hippisarna……och har liksom inte hoppat ner från barrikaderna ännu……så det får bli ytterligare en dag i lättja och bedrägeri…..:)…..Önskar dig en riktigt mysig dag med gullhundarna…..

  • Vilket par du och maken skulle bli 😉 Men stickar gör jag ju med…gärna. Handen sätter dock P för både virkning och stickning, har tom testat ergonomiska virknålar men icke sa nicke.

 • Såg med på fejjan, en del fått klockor, smycken och resturangbesök av sina respektive medans de flesta nog inte fått något inte som de visat på fejjan iaf 🙂

  Själv e jag mest neutral bryr mig inte så mycket om den här dagen

  Själv e jag lite sur på mig själv som inte kollar igenom mina sms så tydligt o från en del brukar de oftast raderas direkt, var i stan en sväng för ville se om jag hittade nån överdel till dopet imorgon finns typ bara 2 affärer inne i stan o välja på om man inte är normal viktig o jag e Över Viktig så har vi bara kapp-ahl o Lindex lr ja vi har en till men där e ännu mer tantigare kläder än vad Lindex o Ksapp-Ahl har ibland så den går fetbort

  Men iaf hittade en tröja på Lindex eller egentligen 2 fast eftersom den ena var inte snygg om man inte solat utan var blek, så gick den bort så den andre prövade jag inte ens utan bara tog den får prova den sen men iaf när jag kom till kassan o skulle betala så frågade expediten om jag fått något sms vilket jag sa nej till så därför missade jag 25% rabatt på tröjan för när jag kom hem hade jag visst ett sms kvar i mobilen =/

  Hatar alla sådana sms o rabattkuponger hos affärer, tycker det borde räcka man har deras kundkort och visar fram det för att få rabatt när de har sina erbjudanden

  För annars skulle jag bli tvungen till o börja använda väska för o ha med rabattlappar när jag ska någonstans o jag gillar ifs väskor o köper nån ny ibland men sen blir de bara hägnades eftersom jag hatar o släpa på väska för har jag med den så glömmer jag bort att jag har den o kan glömma den var som helst …. peppar peppar än så länge har jag haft tur när jag glömt den och inte blivit av med något och hittat den i samma skick om jag glömde den

  Några ställen jag glömt den är

  Dass inne på Ge-kås som jag upptäckte när jag skulle betala

  Rasta restaurangen utanför Ge-kås förra sommaren när jag lunchat ihop med Mona o träffat henne IRL för första gången upptäckte att den var bortglömd även denna gång när jag kommer till kassan o ska betala

  Sist jag glömde den var på finlandsbåten i höstas, fast då såg en av kompisarna den o gav mig den

  Lyckas faktiskt inte glömma bort den på Harrys på Ullaredsträffen konstigt nog 😀

  • Umm…jag får aldrig några sms om sånt? Men å andra sidan (tro’t eller ej) så handlar jag inte ofta. Kan vara anledningen. Däremot överlever jag inte utan handväska, man VET ju inte när zombieapokalypsen kommer.

 • satt o kollade dina tassavtryck på foten, jag har likadana fast på ryggen 🙂 men mina är ju inte gjorda på ett sånt fancy ställe som dina utan mer långt ute i skogen hos en hemmagaddare 😀
  Just nu jobbar jag o ska så göra hela helgen *suck* iofs inte så länge eller långa pass men det räcker ju till ändå för att förstöra helgen för mig å andra sidan är det ju bara OS på burken så……..

 • “seglar”vidare mot Sanibel Island,dagens mission är att hitta en hårfrisör,ser ut som ett jävla skatbo p huvudet.vi sket fullständigt att det var V-day igår,men här gick man verkligen “all in”herregud så många brudpar vi såg….hoppas öronen lämnar axlarna och du får en bra dag.ps Dr Dreamy gav mig ovärderliga tips p analklåda,haha inte för att jag har det men…..Han hade det svårare med galna kosjukan,enriktig liten bus doktor det där….

 • Pussar valp och försöker rädda fötterna från hans pirajatänder.
  Däremellan ska han ut och kissas en ggr i timmen sisådär, så…tja tiden går 🙂

  • ÅH! Att pussa kissluktande valp skulle kunna vara världens bästa sysselsättning faktiskt. Är det en tröst att Liten fortfarande, trots att han nu är 13 månader, fortfarande bits? 😉

 • Jag behöver inte att ta åt mig va? Jag kan kanske varit en av dom som varit – lite – bitter och gnällig igår. Men bara lite!
  Romantisk middag (ok, ok.. brist på lust att laga mat dårå) på Ikea blev det dock.. och egenköpta tulpaner. Skarevasåskareva! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.