Att drömma eller inte drömma

Näe, jag drömde inte om brinnande spisar, däremot drömde jag att jag städade och viskade. Ingen felstavning. Jag menar viskade. Har ju en tendens att viska saker i sömnen och vakna av det.

Inatt städade jag flyttkartonger med oöppnade räkningar och fotoalbum med bilder av gammal pojkvän. Och så var jag heligt förbannad på familjemedlemmen som tvingade mig att städa. Jösses som jag gapade och skrek på personen i fråga.

Sen vaknade jag av att jag skrämde livet ur mig själv genom att viskande upprepa:

-Var hon dement? Men VAR hon dement?

Jag antar att det är en förbättring i jämförelse med vad jag drömde för ett par veckor sen, för då gasade jag ihjäl personen i drömmen. Natten efter ihjälgasningen blev jag tvingad att slå ihjäl en zombie med en spade.

Ja. Jag inser att det låter som att jag inte är helt frisk i huvudet.

Men jag vet inte riktigt var man söker hjälp för nattviskningar och knepiga drömmar.

Det känns inte riktigt som en vanlig åkomma?

0 thoughts on “Att drömma eller inte drömma

 • Ha ha

  Själv drömde jag om att jag fick något paket, vet ej från VM-arenan
  Men iaf i den här paketet var den en inplastad låda och i den fanns det olikas saker några burkar och nånting annat som var ätbart och även myror som det var meningen man skulle äta om man ville… Först slängde jag in hela lådan i en väska i nåt mörkt rum, sen skulle jag ta lådan iaf och gick in i d ET här mörka rummet och öppnade plasten för att först bara ta burkarna , vilket jag gjorde och försökte skaka av ev myror på burkarna i det här mörka rummet . Sen pratade jag med någon annan som med hade fått det här paketet, fast hon hade ätit myrorna vilket jag inte ville så jag satt med en pincett och försökte plocka bort myrorna ,……sen vaknade jag o vet ej fortsättningen

  E sällan jag minns mina drömmar när jag vaknar, men idag gjorde jag det

    • Fast inatt har jag avancerat och blivit någon blandning mellan Bones o CSI mordutredare 😀

     Men givetvis vaknade jag innan jag hunnit reda ut mordet 😀

     • Jag skall inte ens gå in på vad jag drömde inatt, men det var en väldigt tydlig dröm som jag berättade för maken. Han…bara skrattade och sen såg han ut som om han funderade på att spärra in mig. Det var ingen nådig dröm, dinosaurer, aliens, rymdboende, vampyrer och professorer.

 • Det där har jag också fundrat på i några dagar. Drömde en fullständigt fuckedup dröm häromnatten. En blandning mellan rysare, skräckis och splatfilm (heter det så?) Mitt x som jag avskyr var huvudpersonen. Har ägnat oändliga timmar att fundera på var och hur i hela världen min hjärna lyckats plocka fram en sån sjuk dröm. Jag är livrädd för alla sådana filmer så jag tittar aldrig ens och så fanns jag själv mitt i värsta värsta. Försökt googla drömtydning men med ett sånt sjukt tema på drömmen är det omöjligt att hitta nåt. Lägg då till att det hänt att jag sanndrömt några gånger i mitt liv.

  • Uhhhhh…skall man hoppas eller inte hoppas att just det här var en sanndröm när det gäller exet? Fy farao, jag hade varit livrädd för att drömma om jag någonsin hade drömt en sanndröm. *ryser*

   • Blir onekligen väldigt svårt att se x-et i ögonen utan att tänka på drömmen och därmed lysa igenom vad jag tänker om hans medverkan i den. Han lär ju undra varför jag glor illa på honom, inte läge att förklara…

 • OM det där inte är normalt så kan väl be att få dela rum på det där mysiga stället där de har tröjor som man kan krama sig själv med??? Men jag vill ha en blå sån tröja!! 😉

 • Haha. Du alltså!! Dement av alla grejer med! Känner du någon som gått den vägen nyss kanske? 🙂
  Men vem fasen är frisk? 😉

  Inatt drömde jag att jag hade sex. I en jaccuzzi. Att jag drömmer om sex hör Inte till vanligheterna. Aldrig faktiskt.
  Däremot drömmar som att folk skär halsen eller skalpen av mig .. Det inträffar ganska ofta.
  Äckligt eftersom jag verkligen känner känslan i kroppen och den är så sjukt verklig i drömmen.
  Om DET är friskt vet jag inte heller! 😀
  Kanske vi borde skapa klubb?

  • Sexdrömmen låter ju betydligt trevligare än att bli skalperad. Och lite mer rimlig 😉

   Men nej, mina drömmar har noll verklighetsanknytning. Oftast. Särskilt inte de där jag faktiskt mördar folk. För det gör jag inte så ofta irl, eller ens skulle vilja göra. De drömmarna var riktigt scary. Men jag måste sluta med det där förbaskade viskandet.

   • Man skulle kunna säga att det var en sanndröm .. fast eh .. vi tar den storyn en annan gång. Och den var absolut mer behaglig än att bli skalperad!
    Tänk dig själv att någon lyfter av din skalp lixom… Inte ont.. men sjukt obehagligt!

    O andra sidan så vette fasen om viskandet är värre. Jag hade dött om människan bredvid börjat viska på natten. Besatt av demoner och gud, vet vad! 😉

    Åsa – Du är så välkommen så 🙂

  • Hahaha, uj uj vad jag känner igen =O)! Men jag (mitt lilla pervo) drömmer sexiga drömmar alldeles för ofta för att vara bra för min mentala hälsa. Som du säger, vaknar ALLTID upp när det börjar hända riktiga grejjer! SÅ.SAKRANS.FRUSTRERANDE!!! Man vill ju gärna antingen drömma vidare eller vända sig om o få mannen med på drömtåget. Meeene, det är inte ofta det händer att han får sätta sina fötter på MITT tåg för jag menar..där har man haft världens grej på g med (alltsom oftast) Brad Pitt och jag kan lova att det INTE är hans nylle som ligger bredvid mig. För jag tror inte han har bettskena, snarkbåge i snoken (som bara är skit förövrigt för karln min låter värre än ett sågverk!!) samt (om man har en himlars tur) STRUMPOR PÅ FÖTTERNA!!! Det är DÅ mina drömmar om skalpering, strypning mm träder in…i vaket tillstånd! Nej, fram för fullföljda sexdrömmar, blir ju lite WIN-WIN för alla inblandade =O)! Förresten, detta var nog min premiärkommentar för jag har varit en sån där som strukit runt i det tysta och bara läst. Asaskön blogg, tackar för det!!

   • Hahahahaha…men då borde ni ju även fatta min uppvakningsreaktion häromdagen när en medelålders snubbe stod över mig? Oavsett vad man drömmer så är man ju inte riktigt med i matchen precis när man vaknar.

    Och det var banne mig på tiden att du kommenterade 😉

    Är det nu jag skall säga att jag faktiskt drömmer klart? Åtminstone 50% av gångerna, vilket är gott nog om det råkar vara Brad Pitt som inte är vilken pitt som helst. De övriga 50% av sexdrömmarna brukar handla om att vi måste smyga för att hitta ett ställe, och det är alltid så jäkla komplicerat eftersom folk hela tiden hittar os. Sjukt störigt.

 • Alltså, jag vet inte, men jag undrar om jag inte blev akuuuuuuuuuuuuuuuuut upptagen på lördag. Och fredag. Och söndag. Och när skulle du åka hem? Jag är nog upptagen den dan med. Först dagen efter är jag ledig igen. *försöker att inte se skiträdd ut*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.