Mannen med ödmjukhet och självinsikt?

Jag glömde ju visa vad han valde att göra med sin minipadda.

När man köper produkter från Apple Store får man gratis gravyr om man vill. Själv har jag aldrig graverat något eftersom jag intalar mig själv att jag kommer att sälja grejorna när jag köper nytt, och då sänker man ju andrahandsvärdet. Sen att jag inte säljer det är en annan femma, men tanken är i alla fall god. Ingen gravyr för min del.

Men maken valde gravyr. Så här ser baksidan på hans padda ut.

20131214-204552.jpg

Det var det där med självinsikt?

0 thoughts on “Mannen med ödmjukhet och självinsikt?

  • Nu har man inte sett så mycket av din man, men jag tycker ju att gravyren stämmer.
    Sedan kan det tyckas som lite lätt egenkärt att välja just denna gravyr

    • Du menar…svart på rymdgrå (apple har konstiga färger) 😉 Och japp, jag antar att det gav honom ett par extra dagar…är huvudet dumt får kroppen köra?

    • Det är ju det som är det värsta. Jag VET inte. Eftersom jag hade känt honom i en evighet innan jag “föll”. Men jag tror att han har varit snygg…förut 😉

  • Alltså, jag har nog bara sett en bild där han ser ut som folk, men då var det å andra sidan rejält. (Den där du lutar dig bakåt typ helt näck…) Han har rätt. Han ser bra ut. Men du har å andra sidan rätt om ödmjukheten. *s*

    • MÄH…jag är inte ett dugg näck, lite topless bara. Och jag klippte faktiskt bilden (som jag dessutom har som bild på mitt VISA-kort efter sju sorger och åtta bedrövelser eftersom de bedömde den som stötande haha). Jag tror jag måste förklara det här med den snygge så inte alla tror att han är fullkomligt dum i huvudet när han bara är mellandum i huvudet 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.