Wash, rinse, repeat – jag är gift med en idiot

Söndagen i eftertankens kranka blekhet.

IDAG fattar han att hans inlärningskurva är sämre än en tapetrulles.
IDAG är han medveten om att jag har upprepat samma sak sjuttioelva gånger i veckan och att försöka få honom att fatta är ungefär lika tillfredsställande som att skalla en betongvägg.
IDAG förstår han preciiiiis vad jag säger (även om jag misstänker att han skulle hålla med om att himlen är grön bara det inte blir diskussion).

IDAG kommer inte jag att gå med på att sätta mig i en jävla bil och åka ner till Göteborg. Men det har jag inte talat om ännu. Och om han så mycket som fjärtar i fel väderstreck eller har en avvikande åsikt så kan han ta den åsikten och köra upp den i analus rektum.

Det finns inte en janne att vi kommer kunna samsas på 60 kvadrat. Näver äver.

Inatt var han förpassad till soffan. Och likt förbaskat överröstade snarkningarna min ljudbok i sovrummet. Det är mad skills att kunna väsnas så mycket när han sover. Med tanke på att han snarkar både på in- och utandning så spenderade jag många minuter med att fundera över diverse ljudisolerande material uppe på hans mun och näsa skulle funka.

Sen funderade jag på att fisa jättemycket i en kudde och lägga och ansiktet på honom så han skulle vakna med pink eye.

Efter det gick det till ytterligheter, att hämta fruset hundbajs, kväva honom med en filt och lite andra onämnbara saker.

Nu är jag mest bara trött.

Och karlar är dumma i huvudet. Sådär rent allmänt.

0 thoughts on “Wash, rinse, repeat – jag är gift med en idiot

 • Fast jag skrattar högt. Förlåt. Men det där att snarka på både in- och utandning känner jag igen. Alldeles för väl. Och du är väldigt kreativ. Tänker plötsligt på en vän som sa om sin rottweiler – dom gillar ju att sova på rygg och snarkar- ‘det är precis som att ha en full karl i soffan’.

 • Om man får bli lite allvarlig – med risk för att du tror att mitt nick är kapat – så kanske det inte är så konstigt att han har en inlärningskurva som en tapetrulle om han snarkar så förbaskat? Med största sannolikhet betyder det att han har rätt duktiga apnéer. Har han kollat upp det? För det sliter sjukt mycket på kroppen, ffa på hjärtat, och dessutom gör det att man aldrig får sova ordentligt och det kan göra vem som helst rätt korkat rätt snabbt. Har man hållit på så i flera år, så ÄR man snart på tapetrullestadiet.

  Sen har de, rent allmänt, ett intressant sätt att ta till sig fakta. Du MÅSTE testa hundmetoden. Det är helt pinsamt så bra det funkar.

  • Näe, jag tror inte nicket är kapat 😉 Men gud förbjude att man skulle gå till läkaren (som man), för det vet väl alla (män) att män snarkar? Han tycker att det räcker med den årliga hälsokontrollen med jobbet. Och du har SÅ rätt, klart som fanken att han alltid är trött och aldrig sover ordentligt när han har fullt upp med att snarka, prata i sömnen, fjärta och klappra med tänderna. Och det är ju inte bara han som inte kan sova, jag lider ju av passiv apné. Någon gång när jag orkar och inte vill ha ihjäl honom skall jag tvinga honom till en läkare. Om inte snarkningarna tar livet av honom så gör jag det, så mortaliteten är ju sjukt hög oavsett.

 • Igår sålde jag min man billigt också. Frukosten åt vi lite för sent och han levererar inte så bra när blodsockret är lågt. Blev lite Norén stämning där ett tag innan jag ångade in i sovrummet för o kolla Klovn på Netflix . Å lugna ner mig. Jag är annars inte speciellt lättretad.
  Har ju läst in mig på din blogg nu och kul är att jag sen några år tillbaka sover med min iPod med örpluggar i (hörlurar)
  För att slippa makens snarkningar .
  Trist är att jag vaknar när de trillar ut.

  • Tack och lov för dessa lurar och poddar/paddor. Men i förrgår lyckades inte ens mina bästa ljuddämpande stänga ute snarkningarna. De är ju så tröttsamma rent generellt de där karlarna. Billiga är de också.

 • Prova att byta kudde! Min gubbe snarkar inte alls lika mycket sedan jag gav honom en wellpur kudde från jysk, går nog lika bra med en tempur eller annan hård kudde om man inte är lika snål som undertecknad. Så kanske ni får sova lite mer båda två å du slipper tänka ut så många olika sätt att avliva honom. Funkar det inte använder du bara kudden, den formar sig fint runt ansiktet 😉

 • Filma mannen i ditt liv ( el som närmare bestämt kanske stör ditt liv), boka tid hos läkaren…be honom följa med till “ditt” läkarbesök..spela upp filmen på plats 🙂
  Eller tänk positivt, enda anledningen jag har att “få” klappa till maken – är ju när han snarkar 😉

  • Haha, bra idé. Att filma alltså.

   Klappar till honom gör jag redan, eller snarare stryper lufttillförseln för att se hur länge han skiter i att andas innan han blir irriterad. Men det hjäääälper ju inte mer än några sekunder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.