Kors i taket och ögonen går i kors

En heldag med kvitton, räkningar och bokföring. Excellistor och fan och hans moster och deras avkomma. Jag hatar det och skulle gladeligen göra ett partnerbyte med Mona av tre anledningar. Monas snubbe är bra på excellistor, att massera och han har inte foppatofflor på sig.

Men nu är jag klar. För den här månaden.

Jomensåatte, maken knatade ju glatt till jobbet i de SVINFULA fopplarna imorse. Jag frågade om kollegornas kommentarer. Men nu surar han antagligen lite till, för de hade inte sagt något. Bara fnissat lite medlidsamt.

Jag undrar lite vad som krävs för att han skall inse hur jäääääkla fula de är. Och det värsta av allt, de kostade mer än mitt senaste par skor.

Och så avslutar vi med ett stort fett kors i taket. Jag har absolut inget lust att åka på highway to hell ikväll. Som alla andra jäkla fredagkvällar i mitt liv. Jag vill leka normal och däcka på soffan direkt efter jobbet, inte klockan nio på kvällen när det är dags att gå och lägga sig. Tydligen var detta en vecka med två torsdagar och en snöboll skulle ha en chans i helvetet för maken gick med på det.

Så, upplys mig…vad gör man på fredagar efter klockan fem?

Skall vi åka och handla tacos och kolla film eller vad är grejen?

0 thoughts on “Kors i taket och ögonen går i kors

 • Inte en aning jag jobbar kvällen idag medans några av de andra jobbarkompisarna sitter nog nere på Harrys o har after work dricker gott o käkar lite förmodar jag

  Sen misstänker jag att många sitter o glor på skidskytten på TV

 • Skratta rått när han blir svinsjuk i vinter gång på gång, för Crocs är verkligen inte varma 😀 fleecefodrade eller ej. Säg sedan något i stil med ‘Nej men förlåt, älskling, men du måste visst gå ut med hundarna för jag ska på tjejhelg och det har varit planerat huuur länge som helst!’

  Love / Moa L 😉

 • Men,i dag är ju dagen när vi fredagsjävlafuckingmyser,käkar tacos& chips,grisar ner hela soffan å sen face bookar om hur kul vi har det…..när vi tittar på idol.såg att du tyckte att popplorna kunde hänga någon annanstans,men så kallt som det är i Gbg kan det väl inte bli mycket till skoställ?själv firar jag fredagen med en grym utomhuskonsert.

 • Här sitter två framför Idol och två framför varsin dator. Alla ignorerar att någon borde ha plockat undan, ingen orkar ta hand om disken. Men har jag tur så har det magiskt löst sig till imorrn bitti, alltsom oftast så är det så. Mycket märkligt.

  Jag funderar på att ta en chokladask och gå och lägga mig i sängen och läsa min Harlequin. Jag har skrivit uppsats hela dagen och behöver en mental detox.

 • Som jag sa förra veckan är fredagen lite helig för mig. Så efter jobbet inhandlades varor på Systembolaget och Ica.
  Sonen skulle på något event med jobbet , så husbonden och jag käkade Moules Frites med aioli. Dvs vi behövde inte ta hänsyn till tycke o smak.
  Jag älskar att laga mat, på fredagarna speciellt, så jag kanske får ta på mig en del av makens snarkningar 😉
  Nu är det slapparsoffan som gäller , helst hade jag velat kolla på På Spåret- måste öva in mig på pensionärslivet som börjar om 20 år. Men ville vara sällskaplig med mannen i mitt liv , så det blev hockey ist.
  Och min smarta telefon.
  Ha en trevlig helg.

  • De e ju fredag.Då ska ska det myyyyzzzaz och kraaaammmaaz,och må gott.Ett par stadiga wirrar,blodig köttbit och en bra sportsändning,sen säng! 🙂

 • Vad då fredags myyyyz? Jag flyttade ett gäng skogsmaskiner och var hemma mitt i natten (vid tolvtiden). Nu ska jag sätta igång och bygga en scen till nyårsrevyn här i stan. Så vem hinner mysa? 🙂

 • En Annan Susanne says:

  Åååå. Vi var på julfest med jobbet, och jag har fasen dansat fötterna av mig. Idag betalar man priset, men det var inte så dyrt. Vi tar fredagsmyset idag istället. Om man nu måste ha något. Det kan möjligtvis innebära cheezhearts till middag, i soffan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.