Trött tröttare medvetslös

Jag vet inte vem som fick mest träning igår, tvåbeningarna eller fyrabeningarna?

Meningen var ju att trötta ut hundarna. Liten är inte trött, han har i vanlig ordning skallat mig minst fem gånger idag. Stor är lite trött, men inte så värst. Matte är däremot fortfarande medvetslöst trött. Intekunnatänka-trött.

Det fick bli en väldigt simpel dag. På nivå förstaklassare ungefär. Jag klarar att skriva mitt namn, ett plus två går an, men ingen mer fördjupning efter det. Då är jag körd. Så, enkla samtal, inga surdegar och inget trassel.

Det är inte jyckarna som behöver mentalträning, det är husse och matte.

Enda gången idag som jag reagerat normalt, det vill säga inte som en zombifierad väldigt mycket äldre version av mig själv, var när jag gick förbi altanfönstret. Och såg den här.

altandjur

Någon av mummelhundarna har placerat den där och den har legat där i flera veckor. Det ser ut som ett dött djur, jag kissar i byxan, hinner tänka att jag absolut vägrar gå ut och ta upp det (vad det nu är) och sen kommer jag på att det bara är en söt liten teddybjörn.

Och då tänker jag att jag skall ta in den så jag slipper kissa på mig igen.

Gör jag det?

Näe.

Jag har hoppat flera meter (mentalt) över marken varje gång jag ser den hur många gånger som helst nu, och jag vill tydligen fortsätta med det.

Vad gör jag istället? Jag tar kort på den och skriver om den. Men jag tar inte in den.

Det är syntax error i min hjärna. Och som bonus är den extra trött idag.

Men jag kanske tar in den imorgon?

Och vad fanken ser det ut som?

0 thoughts on “Trött tröttare medvetslös

  • Jag trodde också att de kackat och tänkte “jädra skithund!” för det är vad jag hade tänkt om min egen. Men vad är det? En snuttenalle? Min har snuttefilt som han släpar ut i trädgården och tuggar på sådär som om han antingen är helt hjärnbefriad eller togs från sin mamma alldeles för tidigt. Eftersom jag VET att tvåan är fel, så är det bara att konstatera ettan. (Dessutom låter det hemskt ihåligt om man knackar lite försiktigt på huvudet på honom.)

    • Det är EN av alla deras miljarder snuttedjur. Vi måste ha så många för att snabbt som ögat hitta något att stoppa i munnen på Liten innan han hinner sätta käkarna runt handleden. De överlever inte utan snuttisar, och jag vadar omkring på ett golv fullt med salivblöta mjukisar. Mummelhundar som sagt. Just det är en väldigt liten nalle. Och den skrämmer skiten ur mig varje morgon.

  • Liten börjar bli lite för stor för att tugga på folk nu. Har ni förklarat det för honom? Med Korta Meningar och Enkla Ord? Om man håller dem i öronen och stirrar dem stint i ögonen medan man berättar så, så kan man ibland få intrycket att de fattar. Eller nej, vänta, det är ju maken man gör så med…

    • Liten har bättre inlärningskurva än maken. Men väldigt mkt mer hormoner just nu. Hans biologiska mor är fem år och knaprar fortfarande på handleder i ren kärlek, så det har gått i arv 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.