Jag är gift med en alien (eller hamster)

Minns ni hjälmställningen maken köpte till den lilla filmkameran?

IMG_4358

Den som han glatt mannekängade i med paintballmask?

Han kom hem från jobbet nu. Och jag vet inte riktigt vad som felas honom, men han har köpt en till kameraställning.

För nu ser han ut så här.

bild(8)

Min första reaktion var att han hade köpt någon slags stormpannlampa. Sen kollade jag igen, och såg att kameran satt där.

Om det nu hade varit så att han hade varit en joggare, eller någon som sprang i skogen och jagade, så hade jag kanske sett användningsområdet. Jag hade nog till och med fattat om det hade varit så att han hade jagat brudar (även om just den looken inte känns så lyckosam).

Men nej, han gör ingetdera.

Då kvarstår bara båtåkande i hög fart. Vilket inte görs så himla frekvent den här årstiden.

Nu har han kameraställningar till precis ALLT utom just det som jag har velat ha sen vi skaffade kameran. Vilket är någon slags anordning som går att sätta på hundarna för att se livet ur deras perspektiv. Det hade jag tyckt var rätt kul.

Det hade ju varit lite praktiskt om man använder kameran när man nu hamstrar kameraställningar, men icke.

Jag funderar på att ställa ut honom och låta honom stå ute i ett par timmar för att filma stormen. Som inte stormar. Då fyller han åtminstone någon slags funktion.

Men det verkar än så länge poänglöst eftersom vi verkar befinna oss i stormens öga och det blåser inget alls.

Däremot var de nere vid havet i just vår förort på Rapport alldeles nyss och det blåser tydligen där färjorna går. Fast inte här.

Helt jävla oförklarligt. Både samlandet och bristen på blåst.

Den enda som är lite blåst här är maken?

0 thoughts on “Jag är gift med en alien (eller hamster)

 • Det finns väldigt bra hundkamerapaket att köpa.Kolla hos olika jaktbutiker,finns framtagna för jakthundar i första hand men passar nog en massa olika raser.

 • Först trodde jag, eller rättare sagt, var jag säker på att han skulle börja med en ny hobby: porrfilmsinspelning. Men sen kom jag på att det nog är så att medan han bankar bäver, så kan han spela in nåt historieskit på tv. Liksom två flugor i samma smäll.

  Im så smart.

  • Ulv i fårakläder. Och på det kortet ser han inte klok ut.

   Men du behöver inte nästan tycka synd om honom. Han vet om bloggen och är så medveten om var fotona hamnar. Han är lite knasig han med, han bjuder på det 😉

 • Alltså .. det där första kortet kan ge vem som helst hjärtsnörp! Men ack så roligt! 😉

  Och helt appropå “Snörp” och annorlunda ord: “Snärk”!
  Det som blir uppepå varm chocklad.. visst heter det inte “Skinn”?
  (för det låter sjukt äckligt)
  Eller? 😉

 • Det är skojsamt att dra på hunden Gopro kamran och se livet från hans vinkel, jag använder GoPro Chest Mount Harness och GoPro Head Strap Mount till min jack russell men har sett att det har komit ett för barn som heter GoPro Junior Chesty Chest Harness som man även kan använda till sina 4 benta raringar, det finns även plattor GoPro Flat & Curved Mounts som man kan sätta direkt på selet och fästa kameran i, nackdelen med dom fästerna är att dom är lite svåra att ta bort från selet

  • ÅHH! Tack som attan för ytterligare tips, jag trodde inte ens det fanns utan att jag skulle få montera någon slags hjälm på jyckarna, och jag VILL verkligen se livet ur deras “ögon” det måste vara jättejätteroligt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.