Jag är förvisso kass på matte

Men det här skall vara nio valpar och fyra vuxna. Jag tycker det ser ut att vara betydligt fler?

Liten är någonstans i den främre högen, Stor längre bak i den svarta klungan.

20131013-181811.jpg

Inget blodvite. Tilltufsade egon och väldigt mycket hundsaliv i pälsarna. Och ett av mina ben nerkissade. För det slog slint i huvudet på Stor så han revirpinkade på sin älskade mattes sko/jeans. Sen började han kissa på skon som satt på snubben som stod närmast, men det hann vi se. Mycket var jag förberedd på, men inte att min egen vuxna hund skulle pinka ner benet på mig. Väldigt snygg och diskret entré från vår sida.

Det är fan ren och skär glädje bland hårbollarna på fotot.

Och nu sitter vi i bilen igen. Vi gör inte så mycket annat än att sitta i bil.

Enda skillnaden är att hundarna ligger väldigt still och sover lite hårdare.

Oj så mycket hund det varit i bloggen idag.

0 thoughts on “Jag är förvisso kass på matte

 • Jag tror du får ta det som en redig komplimang, helt enkelt?

  Den där längst fram till höger som har glömt byxorna, ska de vara sådär nakna på rumpan?

  • Mmm…jag tog det som en komplimang. Frågan är om det skulle var samma sak om maken pinkar mig på benet?

   Japp. Rasklippningen på de här jyckarna är Kalle Anka. Kläder upptill, bar rumpa. Vi gör inte så.

   • When you put it that way…näe, då kanske man inte skulle bli så glad. Heller.

    Vi klipper inte får fladderskalle heller. Hans uppfödare fick större infarkter av att se honom, så vi försöker undvika henne nu. *s* Men allvarligt, en springer spaniel som är utställningsklippt ser SÅ mesig ut. Vi kör sportvarianten istället. Det blir också väldigt spännande installationer i hemmet av den frisyren. Löv och pinnar lite här och där, för att inte tala om dammälgarna som ligger under skåp och sängar och nafsar en i fötterna…

    • Mmm…precis.

     Och man gör som man vill. Huvudsaken är ju att hunden trivs, inte uppfödaren. Känner jag.
     Men jag kan gissa att han(?) drar in lika mycket fauna som de här två. Väldigt opraktiskt.

     • Eftersom vi tror på frigående djur och naturtomt (visst VAR det en snygg omskrivning för självrastande lös jycke och tomt ingen orkar hålla efter?) så är jag svårt böjd att tro dig. Dessutom har vi tre långhårskorsningskatter som ränner som de vill (vilket betyder in eller ut så fort dörren öppnas), så nog finns det fauna även innanför dörren hos granntanten…

 • Det hade varit underbart bara att se all denna skutt-glädje i några timmar. Fast det är mest skutt i främre klungan, de där bak ser mest ut som om dom försöker positionsbestämma sig själva och varandra, ungefär som tonårsgäng där var och en har sin roll…
  Men jag tror jag fortsätter att glo på bilden ett tag till, jag vill bli smittad av lite skutt-glädje!

 • Vad är det för ras på era hundar? Dom är jättefina. Jag har själv en Lhasa Apso. Tycker det är jäkligt kul när du skriver om liten och stor 🙂 Framförallt när du lägger in bilder på dom också.

  • Jag skulle kunna ha en blogg enbart om dem. De står beredda att göra ett hostilt övertagande 😉

   Det är portugisiska vattenhundar. En är tre år, den andra blir nio månader om en vecka.

   En tempelhund minsann. Innan dessa två herrarna levde jag med tibetansk terrier i över 20 år. De är trevliga de där tibetraserna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.