Bloggjävel

Nu vet jag varför bloggen dog seghetsdöden. För att jag installerade ett nytt spamfilter som gjorde att allt tog en miljard gånger så lång tid.

Jag fixar det till nästa tisdag. Så här kan vi inte ha det.

SHF är viktiga grejor juh!

0 thoughts on “Bloggjävel

  • Ja. Skall rensa allt nytt som segar bakom kulisserna. Var ju sjukt irriterande idag. Har inte hänt förut och antalet kommentarer brukar tom vara högre. Det betyder att det måste lösas. För det är viktigt 🙂

 • Men jag har inte installerat något nytt spamfilter och hela min dag har varit datorstrul! Jag har blivit utslängd från banken (internetbank) jag har fått installationer avbrutna, webbläsaren har hängt sig flera gånger och jag har startat om datorn, jag vet inte hur många gånger… Jag kanske är ett enda stort spamfilter själv… 🙁

 • Bra, kan du fixa ngt filter så karlhe-vetet härhemma bränner fingrarna på fjärrkontrollen..så kanske jag kan vara med och titta mer än något zapp här och där…morr.
  Nästa vecka får jag se till att deportera honom någonstans för säkerhets skull 🙂

   • Har tvingat honom att kolla…vilket gjort att han numer ligger en vecka fööööre avsnittsmässigt (ligger så långt efter med det mesta annat jag bett om så man för vara glad för det lilla 😉
    – alltså är det ointressant att titta på tvavsnittet oavsett om jag sett det eller inte..
    Dessutom så sitter han mest med filt över huvudet och fingrarna i öronen när han ser GP, och gnyr att han får ont i magen av hur sjuk hon är. Ingen större fan av Maria heller, hon har gjort sitt – men Kamran ska ha en eloge för att han står ut/ är så snäll mot Maria.
    Se, han har koll 🙂

    • Hahaha…men jag kan ju oxå se en vecka i förväg. Maken har gjort det en gång, sen lärde han sig sin läxa och gör inte om det eftersom tisdagar är heliga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.