Ibland är det skönt att jobba hemifrån

Jag är nämligen osäker på om dagens beteende hade varit jättepoppis i exempelvis ett kontorslandskap.

Satt alldeles nyssens och gjorde extremt monoton uppgift. Trycka på tangent 1, trycka på tangent 2, dubbelkolla, trycka på lite blandade tangenter, spara och börja om. Ungefär så. En miljard gånger i rad.

Utan att märka det somnade jag. Med fingrarna fortfarande på tangentbordet och gamnacke. Japp, jag dreglade även lite ur vänster mungipa. Precis nu vaknade jag av att telefonen ringde, och en halvtimma hade passerat medan jag hängde över datorn och sov.

Det hade inte funkat jättebra om man hade haft en chef i periferin, men jag kan helt ärligt inte minnas att det någonsin hänt tidigare. Akut tröttma.

Från och med nu tycker jag att alla som sitter vid dator skall börja jobba med strutskudde.

Jag skall i alla fall skriva in det i säkerhetspolicyn med en gång.

0 thoughts on “Ibland är det skönt att jobba hemifrån

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.