Den lättnaden

När man har nojat i flera dagar över HUR min nya finaste underlivsring faktiskt är tillverkad. För ja, efter att ha börjat använda den kom funderingarna på om Eva, Tove, Leyla och de andra två faktiskt är riktiga kvinnor som gjort en avgjutning av sin framstjärt och sen har det blivit ring av det.

Vilket skulle betyda att jag går med någon annans fiffi på fingret.

Oh hemska tanke. Som inte gick att sluta tänka på. Och inte vågade jag fråga designern heller, för hade svaret varit ja så hade jag varit tvungen att slänga ringen och självdö lite.

Efter att ha kollat på instagram och se att tjejen bakom ringarna, bara för ett par dagar sen, har lagt ut sina prototyper till ringarna. Gjorda i vad som ser ut som modellera. Den lättnaden går inte riktigt att beskriva. Det är ingens fiffi alls, så nu kan jag sluta inbilla mig att Eva från Töreboda och hennes snippa har modellat för just min ring. Inte för att det är något fel på att heta Eva och bo i Töreboda, men bara tanken. Nej nej och nej. Så nu är jag nöjd igen.

Screen Shot 2013-09-18 at 8.41.18 PM
Bilden lånad från Proud Pussys instagram.

Och då tänker jag att det hade varit karma. För någon gång på forntiden var det ju poppis med alla de där gipskitten man kunde köpa och stoppa sin partners penis i för att göra av avgjutning och en dildo med. Clone-a-Willy och allt vad de hette. Då köpte jag och maken en sån för att föreviga hans kronjuvel för eftervärlden. Men i vårt fall skulle vi jävlas, göra den och ge bort den till vår bästa tjejkompis utan att säga något. Och sen hoppas järnet på att hon skulle använda den, berätta om det för oss, och liksom inte förrän då droppa bomben att hon indirekt hade sexat med maken. Aningslöst.

Det blev aldrig av, och kittet ligger antingen och samlar damm någonstans eller så är det en av de få saker som faktiskt hamnat i soporna. Men vi kunde inte hålla oss, så vi berättade för henne att det var NÄRA att vi gjorde det. Hon blev så arg att jag trodde hon skulle få en blodstörtning. Och vi skrattade så tårarna sprutade.

Jag ger mig fan på att om vi hade gjort det så hade jag gått med Töreboda-Evas fiffi på fingret nu.

Satte ni morgonkaffet i halsen nu?

Hehe.

0 thoughts on “Den lättnaden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.