Nu är jag nästan rädd på riktigt

Vi kollar på film nu. Och odågan masserar mina fötter.

Det här är helt klart ett fall av sci-fi.

Vi har inte varit ovänner heller. Däremot tog vi en kvällspromenad med hundarna ut på badplatsens klippor. Vi hann sisådär tio meter innan en av de två gamla surkärringarna som var där, öppnade pajhålet och sa till oss att det var hundförbud.

Två käringar på hela plejset. Kopplade hundar. Öppet hav och klippor. Jag har inte fått utlopp för mina aggressioner på flera dagar. Tanten sa “jag tycker faktiskt inte om hundar” och jag svarade moget “och jag gillar inte grinkärringar som du”. Det kan hända att jag sa fler saker.

Sen gick jag hem och läste om allemansrätten och påhittade hundförbud. Imorgon skall jag gå tillbaka med mina kopplade hundar och följa de regler som faktiskt stämmer.

Eller så sätter jag upp en surtantförbudsskylt på vår brygga. Det är ungefär lika lagligt.

Men då kanske inte jag får vara där?

20130810-210146.jpg

0 thoughts on “Nu är jag nästan rädd på riktigt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.