JAG DÖR!

Jag vill bara meddela att jag har tittat på gårdagens avsnitt av Hollywoodfruarna nu. Och så har jag tjyvkollat på nästa veckas avsnitt. Råkade glömma att jag har Viaplay och att de släpper allt en vecka i förtid. Som kompensation för gårdagens miss fick jag två till priset av ett.

Först, det absolut mest underhållande från gårdagen. Gunillas sedvanliga utbrott på morsans hemtjänst. Heja Lita (hette hon va?), som drog säsongens bästa one liner. Inte dåligt att göra det redan i första avsnittet, för det kan inte bli bättre än så här.

gunilla

Till och med den filippinska hemtjänsten har koll på VAD kärringen är. Jag sitter bara och golfklappar händerna i ren förtjusning. En gnutta skräckblandad sådan, men bara en gnutta. Och det var när hon skrek så den lilla kattungen blev ännu mindre och rädd. Jag är inte så mycket människovän som jag är djurvän.

Men en varning inför nästa vecka. På riktigt. Bör med fördel tittas på med en STOR skämskudde i närheten. Frumiddagen hos Fru Bomull. Åh.Herre.Gud. Gunilla har ju sån stil och uppfostran. Verkligen. Maria är lite rart pantad, medan Fru Bomull är…ja jag vet inte än, men hon har helt klart potential.

Jag kan rekommendera min strutskudde som skämskudde nästa vecka. Löp och köp. För ni kommer behöva den, det lovar jag.

strudde

Detta kan vara det bästa som någonsin producerats i TV-väg. Jag älskar skiten.

Men bara om Gunilla är med.

Vad tyckte ni?

Och jag råkade klicka hem en likadan jacka som Britt Ekland har på sig i nästa veckas avsnitt utan att ha en aning om det. Alltså innan jag tittade på programmet. Jag måste nog lämna tillbaka den när den kommer, för nu SÅG jag verkligen hur en medelålders – i hennes fall mer en_fot_i_graven – skata ser ut i den. Jag kommer inte se ut som en piffig tonårstjej, jag kommer se ut som en 80-årig Eklandska. Inte ens cougar, det är bara leopardtajtsen som fattas. Hoppsan.

 

0 thoughts on “JAG DÖR!

 • maria -jumbon med ett liv- lagervall says:

  Ska erkänna att jag inte brukar se detta omtalade program. Har liksom aldrig fastnat i det. MEN nu, precis samtidigt som du, såg jag det på tv3play.
  Var ju änna tvungen att spana in dig lite. Häxa!!!
  Bomullsdonnan verkar ju galen på sitt sätt.
  Vuxet folk, bete sig hur som helst…….Men som jag försöker förklara för min dotter: hade alla varit “normala” hade det inte blivit något program.
  Pinsamt som sjutton men det finns viss risk att jag kollar nästa vecka oxå 🙂

  • Bwahahaha. Nu är du fast. Tro mig, det finns inte en chans att du tar dig ur det missbruket. Du kommer garanterat kolla på de äldre säsongerna med. Det ÄR ju det bästa på TV i mannaminne.

   Jag känner mig lite som en knarklangare nu 😉

  • Inget konstigt med den? Det är min resekudde eller sova-på-skrivbord-kudde. Fungerar alldeles utmärkt som skämskudde.

   😉

   Kolla på studiobananathings.com så ser du vad den skall vara till. Jag samlar på sovsaker som är…udda?

 • Jag glömde helt bort det!! Jaja, får kolla på play i stället för nu blir man ju rätt nyfiken. Hörde dessutom att fru Montazami visst är förbaskat otrevlig när kamerorna inte går… Vet inte om det stämmer, men snacka om dubbel personlighet i så fall…

 • Ja visst var Gunilla helt fantastisk med hemvårdaren, älskade hennes kommentar efter den hemvårdaren sagt; döende stjärna, visst, med 15 löpsedlar. Men även om man har massa löpsedlar ska de ändå inte vara bra löpsedlar eller har det ingen som helst betydelse?? Du fuskar, hm.

  • Ja! “Det är bara att googla mig”. Hahaha.

   Jag vet att jag fuskar, men idag var det ju som ett tröstpris. Fixa Viaplay. Klart värt det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.