Mamma tycker i alla fall att jag är söt…

…men kanske lite korkad?

Jag har migrän och ögonflimmer. Och med risk för att overloada information så tänkte jag ägna mitt liggande åt något konstruktivt eftersom det där med att bara ligga och vila inte riktigt är min grej. En helrenovering av öronen, med Revaxör medan jag blundar och låter medicinen göra sitt. Samtidigt som jag lyssnar på en ljudbok för att inte dö av uttråkning.

Ibland tänker jag inte alls.

Det örat man häller Revaxör i blir man stendöv på. Det andra örat ligger man på. Och så trodde jag att jag skulle höra ljudboken.

Jomen det gick ju jättebra. Om man gillar att lyssna på ljudböcker där det låter som att uppläsaren mumlar något ohörbart under vatten?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.