Ett möjligt erkännande på morgonkvisten

Som jag aldrig någonsin kommer erkänna igen efter att jag skrivit det här. Inlägget kommer att självförstöras direkt efter läsning.

Igår gick jag och mamma på stan hela dagen. Först scannade vi alla butiker, även butiker jag aldrig varit inne i. Som till exempel en stor klädaffär som ligger på samma gata som vi bor som var hur bra som helst.

Vi shoppade lite smått och gott och lite här och där.

Och trots min stora aversion mot foppatofflor – mitt ständiga hånande av makens foppatoffelanvändande. Så…skulle det kunna hända att jag faktiskt köpte ett par. Med baktanke att ha dem som badskor. Jag säger inte ATT jag köpte ett par. Men det skulle kunna ha hänt. Jag kan möjligen ha köpt ett par smurfar att dekorera med också.

Om det har hänt, så kommer det här meddelandet förstöras fem minuter efter att det blivit läst.

20130719_175406_resized

Signaturmelodin till det här inlägget är samma som till Mission Impossible, även om Tom Cruise aldrig skulle ha så hejdlöst fula skor. Absolut inte med smurfar på. Ungefär som jag.

(Och nej, fanstyget har inte vaknat än och vet fortfarande inte om att han och hans jävla foppatofflor skall åka till Gbg om ett par timmar)

0 thoughts on “Ett möjligt erkännande på morgonkvisten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.