Min nya livspartner och min look alike – lycka i fyrkantigt format

Jag gick över till the dark side igår. Har ett abbonemang hos Telenor som jag inte använder. Faktum är att jag inte har den blekaste aning om var sim-kortet är. Och mina teknikfingrar har varit sjukt sugna på att lägga vantarna på den senaste Samsungtelefonen. Missförstå mig rätt. Jag älskar produkter med ett halvtuggat äpple på, men vet att Samsung numera gör bättre telefoner. Dessutom behöver jag ett telefonnummer till eftersom det börjar bli en smula tjatigt att ha samma telefon både privat och i jobb. Och eftersom jag bland annat utvecklar appar för både Android och Apple kan det ju vara käckt att ha lite koll på hur Android faktiskt funkar i verkligheten.

Mmm…jag inser att ovanstående är det jag intalade mig för att ge mig själv lov att åka och köpa telefonskrället. Men å andra sidan har jag ju inte “köpt” den. Mer…plockat ut den på ett redan existerande abbonemang. Som jag förvisso har betalat för alldeles för länge. Men ÄNDÅ, bättre att betala och använda än att betala och inte använda.

Maken kommer gå i taket när han får reda på det. Meeeeen, kolla kolla. Vem behöver en make? Hade ingen aning om att en telefon kunde bli min nya “life companion”?

bild

Nu är det jag, hundarna och Galaxyn. Och till skillnad från maken kommer den här med en lättläst och hanterbar manual. Jag känner att vi kommer leva lyckliga i resten av våra dagar (eller tills det kommer något nytt på marknaden).

Och…trumvirvel! Min look-alike. Min idol. Min bästa och argaste kärring tillika Hollywoodfru kommer tillbaka i TV. Fatta lyckan när jag såg detta på Facebook. Nu skall jag ägna hösten åt att göra ögonbrynsvift ihop med Gunilla. Kanske till och med skall ta ett liknande idolfoto. Fast med hundar i handen  istället för kattungar.

Screen Shot 2013-06-05 at 12.39.11 PM

Kattungarna ser verkligen ut att stormtrivas i händerna på kärringen. Ungefär som dalmatinervalpar i händerna på Cruella de Vil.

Jag återkommer. När jag har dressat om i liknande rosa stass, mörkrött läppstift och lyckats jonglera med mina svintunga jyckar.

Har en känsla av att det kan bli ett riktigt bra fotografi. Ett av mina bättre faktiskt.

// Den Svenska Strömstadfrun

 

0 thoughts on “Min nya livspartner och min look alike – lycka i fyrkantigt format

  • Fantastiskt! Ser fram emot nästa säsong och ditt nya “idol” foto. För allt i världen glöm inte att visa dina ben, det är det absolut näst viktigaste efter det “knall”röda läppstiftet 😉 Och självklart en “gräddbakelse” klänning (hm mycket ” svårt att undvika). Du har ingen info om när detta kan tänkas sändas?

    • Visst blir man GLAD av fotot. Och det betyder ju att kärringen är spikad för nästa säsong, eller? Ingen aning om sändningsdags, vågar man hoppas på hösten? Jag som är en inbiten hösthatare börjar ju nästan längta.

      Jag äger faktiskt en ljusrosa klänning. Inte lika bakelseaktig som GP:s. Men tillräckligt för att den hänger och samlar damm i garderoben. Den och rött läppstift och en jycke i varje hand kommer bli ursnyggt? Särskilt ihop med de regnbågsfärgade benen. Visst visst visst? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.