Jag VISSTE det!

kicken 2

Fast jag menade kanske inte att jag just hade hånglat med Carola, eftersom jag inte hånglade ett endaste dugg med Kicken. Mer att deras eventuella hångel på något sätt ändå gnuggades av på mig.

Ber även om ursäkt över den usla kvaliteten av senaste Hänt Extra. Den råkar ha befunnit sig inuti en valpmun i ett par sekunder. Då ser saker ut så. Det känns liksom okay när det bara är en tidning som sagt, men jag var OGLAD när jag kom hem efter att ha lämnat dem ensamma i en hel timma igår. Jag tyckte jag hade gömt allt “ätbart”. Det hade jag inte.

20130608_112246_resized

Det här är skalmarna på mina glasögon.

20130608_112311_resized

(Ja, jag har fortfarande galaxens tjockaste glas)

Glasögonen låg mitt på köksgolvet när jag kom hem. Och den väldigt oskyldiga valpen låg på matbordet.

Jag VET att jag skrev att Stor åt extremt mycket glasögon och andra metallföremål som liten. Tydligen lärde jag mig inget alls av det. Utan jag serverar glatt mina glajjor som mellanmål.

Jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag skall skratta eller gråta eller bara förbanna min dumhet ända in i evigheten. Det finns en gräns för hur många gånger man får plocka ut nya glasögon på drulleförsäkringen. Har jag hört.

Eller så tejpar jag bara det vassa längst ut och försöker ha på mig dem ändå. Lite obekvämt men hellre det än blind. I värsta fall kan jag snida till en smörkniv och fästa med lite tjärat snöre. Det gjorde en mycket excentrisk släkting till mig med sina glasögon för ett par år sedan. Sjukt snyggt med en smörkniv som skalm istället. Lite bohem chic?

Jag får fundera på saken. Och kanske LÄRA mig läxan en gång för alla?

Jag måste vara den mest tröga människan på planeten!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.