Bänkpress?

Det strålar ut smärta i varenda led jag har för varje liten tangenttryckning. Armar, ben, rygg, huvud och till och med arslet gör ont. Fingrarnas nedslag gör att det sträcker och drar i underarmarna. Det är så här jag föreställer mig att det känns att ha blivit rammad av en buss.

Jag tror jag behöver börja träna. Det ENDA jag har gjort är att bänkpressa med liggande motorcykel i ett par minuter. Med tanke på att kroppen har ömmat i dagarna två så är det ju ett under att jag har tillräckligt med muskler för att gå upprätt.

Är det nu man skall börja fundera över vårdinrättning?

0 thoughts on “Bänkpress?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.