Är det verkligen en hund?

Låt mig presentera en ny hund. Hon är en Kinesisk Nakenhund, fast med hår. Fullvuxen. Och hon ser ut så här:

kina

En sötnos. Med löjligt mjuk päls.

Hon kom hit med sin matte och husse för att hälsa på Liten. Och Stor med såklart. Låt oss bara säga att hon satte Stor på plats direkt. I hundarnas värld skiljer det sig väldigt lite från människovärlden. En tjej kommer in i huset, och hanarna blir fjolliga våp. En tjej säger till på skarpen att hon inte accepterar att de kliver in i hennes privata sfär. Killarna åmar sig och kråmar sig för att visa hur helschyssta de faktiskt är. Men det enda de vill är att nosa i ändan på tjejen. Ingen större skillnad som sagt.

I alla fall. Efter att kinesiskan hade satt Stor på plats började hon leka med Liten.

kinaliten

Nej, det är inte vår fullvuxna hane som ligger bredvid henne och bråkar om ett ben. Det är vår 12 veckors valp. Jag tror inte att jag någonsin har sett en mindre hund än den däringa kinesiskan. Liten såg ut som en gigant bredvid henne, och han är ju ingen tungviktare direkt.

Om hon ser ut så här när hon är fullvuxen så kan hon ju inte varit större än en snusdosa som valp? En hårig snusdosa med ben som spaghetti? Hur kan man ha en sådan hund och inte slarva bort den eller göra sönder den? Men söt är hon. Med mycket temperament. Fascinerande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.