Hur orolig bör jag vara? Och för vad?

Den här, alldeles skinande nya bloggen, fick liv efter ett gästspel hos Monas Universum i form av en förklaring om hur min straffskala ser ut när mannen i mitt liv dummar sig. Mannen har inte en susning om detaljerna i en dylik straffskala, knappt ens att den existerar. Det är ju bara när han rasslar in i grannens häck och kräver mackor som han får betala själv, och därmed blir upplyst om min “förlåtande” sida om han utför en motprestation som står i paritet med “brottet”.

Han har alltså inte läst inlägget hos Mona, vet inte mer än att jag tycker att hans osunda intresse för trista dokumentärer och andra världskriget är pisstrist. Men idag visar han en bild på en Piaggio. En trehjulad MC med samma utseende som en permobil som blivit våldtagen av en japansk motorcykel med stödhjul. MEN som man får köra med bara bilkörkort. Han visade inte bara bilden, han frågade även om jag ville ha en sådan – för han skulle kunna tänka sig att utöka vagnparken med en sådan. Jamen GIVETVIS vill jag ha en sådan, eftersom jag är alldeles för lat för att ta mc-kort.

Då undrar man; betalar han (vi) i förskott för att han tänker göra svindumma grejor, har han redan gjort svindumma grejor, eller tycker han bara att jag är så satans gammal att det börjar bli dags att öva på permobil? Och är det verkligen bara jag som faktiskt tycker att den är LITE cool?

MP3 400 LT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.