Så himla korkad

När jag skulle fixa så kommentarerna skulle sluta godkännas automatiskt råkade jag även ta bort möjligheten att kommentera alla framtida inlägg.

Visst, jag tyckte det blev ovanligt tyst, men även att ni kanske också frös så mycket att ni var helt stela och inte kunde. Eller kanske att ni hade bättre saker för er. Men nä, när Humlan talade om för mig igår kväll att det inte gick att kommentera de nya inläggen, då först fattade jag. Problemet var bara att jag då låg i sängen under två duntäcken och inte kunde fixa det på telefonen. Fast jag trodde att jag kunde fixa det på telefonen och att jag hade gjort det. Det hade jag inte.

Nu har jag däremot fixat det.

Nu kan ni kommentera hur söt Bosse är och hur jävligt det är med valptänder och sådant.

Under tiden surar jag vidare i rosa eftersom maken inte vittjat brevlådan än och jag är SKITNERVÖS.


Finns ingen som kan se så bister ut på kort som jag. Det är mitt varumärke. Som om jag har något.

Det finns alltså en Mister Bean och så är jag Bister Min.

Ett par timmar kvar att tävla. 

Kör hårt!

0 thoughts on “Så himla korkad

 • Bosse är ju”to die for”ras? Bulldog?Här fryser jag röven av mig,spöregn och skitkallt,känns som axlarna är fastlimmade vid öronen…Jinxade lite igår och skröt om hur bra väder vi alltid har här…Men när har du bokat resan hit?

  • Nejdå. Både Bosse och Sigge är Staffordshire Bullterrier. De blir dock inte bredkäftade grodor förrän de blir äldre. Och med den truten kan de verkligen hångla. Sigge är världens mest älskvärda hund och pussas oavbrutet. Jag tror fortfarande att jag har pussar kvar som jag har missat att tvätta bort. Så underbart snäll hund.

   • Aha,har ju grymma fördomar ang Staffar/Pitbulls,men det är väl så att dom hamnar i”däligt sällskap”ibland.Skrattar gott åt den bredkäftade grodan-tänker på den roliga historien….Hundpussar kan man aldrig få för många av,mina fick iaf inte så många av mig idag efter att en rullat sig i vildsvinsskit och den andra ätit hästskit…MEN varför?vad är det för fel på dom?

    • Världens raraste jyckar som ofta hamnar hos “coola” ägare som verkligen kampar med dem. Jävla idioter. De är ju orimligt människovänliga, även hos fel ägare, det är ju andra hundar det kan bli jobbigt med. Men de jag känner är som hundar är mest, de blir som de umgås helt enkelt. Dina hundar hade fått noll pussar av mig idag med. Grisar är vad de är 😉

     • Jo,hemmagrisarna är badade,men glömmer inte när jag satt i Mannerströms soffa och blev”vaktad” av hans pit,fan,den rädslan..bara röra armen resulterade i ett litet morr,såå..=skiträdd!,såklart man ska inte döma men,jag blir osäker när jag möter en typ”kamphund”,med mina badboys som tror att””livetärenfest”och är så jävla översociala så vet man inte ibland….

 • Bägge dagarna jag har cyklat från jobbet har jag fått iskallt regn, hagel och snö i form av flingor stora som dasslock över mig när jag väl varit hemma har jag varit blöt ända in på trosorna *suck* Enda trösten är att det är på väg hem det händer och inte när man är på väg bort. Frallorna? eller om det är bostonterrier är ju bara för söta *villha*

  • Staffar. Och bröder. Så himla rara. Nåja, åtminstone han som inte har synålständer haha.
   Jag är så fruktansvärt jävla less på vädret! Jag vill ha sommarskor och gå barbent. Skit, skit och skit är det!

   • åååh gillar staffar stenhårt, det är en myt att de är otrevliga, det är mest ägarna som inte fattar att man måste uppfostra hundar. Min orubbliga uppfattning efter alla vovvekurser jag har hållit att det finns inga otrevliga hundar utan bara hundar som kräver mer eller mindre fast hand och då pratar jag inte hårda metoder utan mest att vissa hundar kan man “tillåta” att vara lite ouppfostrade utan att de tar över helt andra hundar måste man vara mer “strikt” och kanske inte tillåta lika mycket. Sen varierar det väldigt mycket på var hunden befinner sig i utvecklingen, alla som har haft hund vet ju hur påfrestande slyngelåldern kan vara. Helt plötsligt har man en döv och korkad hund som inte har en aning om vad hit, sitt, ligg betyder 😀
    Sandaler o shorts är hårt efterlängtat här också! -3 när jag skulle cykla till jobbet idag! Hata skitväder!

 • Haha – Mister Bean/Bister Min! Så bra! Har tillbringat halva dagen i Lysekil, och i lä och sol så värmde det faktiskt lite grann. Nu var det ju inte många meter som var i lä och solsken men det gäller att ta vara på de små ögonblicken, och det ledde till att jag äntligen – som sista hus på gatan har bytt ut julriset mot vårblommor!

 • Fru Bister Min är väldigt snygg i de rosa glasögonen och jag väntar med spänning på att få se dig i de blå-rosa. Jag är lite orolig för de nya brillorna, jag litar inte ett dugg på Postmord, men jag hoppas att de kommer fram snart, och utan skador.

  Det spelar ingen roll hur mycket du varnar för synålsvassa tänder, jag blir ändå valpsjuk och funderar på om jag inte skulle … 🙂

  • De kom inte idag heller. Jag är gråtfärdig. Annica postade ju dem supersnabbt för att jag skulle få dem snabbt, men nu har det gått tre dagar och med erfarenhet av postjävlasatanshelvetet är inte tilltron stor. Och det betyder även att det gick som brev och inte går att spåra. Fan i helvete. Vi som kämpade så mycket för att lösa färgkombinationen och det blev ju så mycket bättre än förväntat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.