Jag behöver hjälp

Och nu pratar vi Takano igen, för det är det jag pysslar med för stunden och då kan jag inte tänka på så mycket annat. Eller jo, det kan jag visst det. En sak till som jag tänker på är om jag skall investera i ett par Moon Boots till vintern eftersom jag har för mig att de inte är hala undertill längre. Uggs är varmt, men det vet vi ju redan att de är svinhala efter att maken lurade upp mig på berget.

Ni som hade overall, finns det någon som helst chans att ni har gamla foton på er iklädda just det? Eller om ni kan fråga de i er närhet om de kanske har foton. Själv skall jag sätta blåslampa i arslet på alla mina gamla klasskamrater för att se om de kan skaka fram fotografier.

Det hade varit så HIMLA roligt att se. Det enda negativa med att vi levde före dinosaurer och internet är ju att det inte finns så många foton.

Sedan skall jag berätta allt det där jag skulle ha berättat när jag var strängt upptagen med att ligga i fosterställning.

Under tiden kan jag berätta att det går små farbröder på utsidan här och de som inte skjuter älg (det syns, de har gevär), de håller på att gräva ner fiberkabel till det lilla huset i skogen.

Vi skall alltså få fiber! Vilken dröm. Hade man bara kunnat beställa hem mat hade jag gått i ide den här vintern och inte lämnat tomtgränsen.

Nåja. Jag är glad över modernt fiber åtminstone.

Obeskrivligt mycket bättre än mobilt bredband och att bara kunna prata i telefon upptryckt i specifikt fönster i vardagsrummet.

img_2740

// Snygghundarna

0 thoughts on “Jag behöver hjälp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.