Spänningen alltså

Medan jag donar med videon från i lördags får ni svaret på båda utseendena på fåntratten från igår.

Varje kväll skall Herr Minst Ranglåg i Världen försöka dominera mig lite när jag lägger huvudet på kudden. Vi pratar alltså om den lille. Som inte ens morrar med ljud. Men han gillar tjejer. OJ som han gillar tjejer. Tjejer luktar mumsmums. Jag tror inte ens att det är dominering han sysslar med. Han är bara läskig och när jag nattar mig tar jag av mig kläderna och då luktar jag antagligen ännu mer mumma.

Kalla honom Oidupus för all del. Även om han inte är särskilt monogam.

Då skäller jag bort honom så han hamnar i knävecket och då skäms han PYTTELITE (foto ett). Inte särskilt mycket. Eftersom det här är en evig följetong varje kväll orkar han antagligen bara skämmas lagom mycket, precis som jag bara orkar banna honom en väldigt liten stund.

En sekund skam senare kommer han på att shit, det där var ju dumt gjort, jag vill ju egentligen skeda med mamma så hon kan klia mig på magen. Då kommer “måste jag skämmas mer eller är det okay om jag skuttar upp och lägger mig och är snäll så du kliar-blicken”. Foto två.

Givetvis gör jag det. Som alla andra kvällar (och nätter, morgnar, förmiddagar, eftermiddagar …)

I eftermiddag är jag även stillsam nog att faktiskt se om det går att göra något med sminkfilmen för Mini är hemma igen. Efter att ha gett mig ett nervsammanbrott pga försvunnen sedan i lördags och konstant letande.

Nu är det dags för kattstorleksfotboja.

IMG_0389(1)

Uppenbarligen har hon varit på väldigt många smutsiga ställen med. Den här gången låg hon på en filt på en kartong i ladan.

Hellre det än krypgrunden tänker jag.

// Hönsmamman

0 thoughts on “Spänningen alltså

  • Snart dags att ett allvarligt snack med mini om tider då hon ska komma hem om hon ska va ute o ränna 🙂

    Så matte inte blir så orolig 🙂

    • Det blir inget mer rännande alls. Har man inte varit ute på åtta år och sen får för sig att gå ut enbart för att bli så rädd att man blir helt stel, och samtidigt få en matte som blir lika rädd och lika stel. Då får man faktiskt utegångsförbud. Eller innegångstillstånd. Hon är rädd nöjd med att vara inne nu kan jag säga, det är inte en katt som är sugen på att gå ut i det här huset, för hon har antagligen varken sovit eller blundat de senaste dagarna.

  • Jag klagade ju på att jag inte såg bilderna i tidigare inlägg (eller bakgrunden, men det påpekade jag inte), Nu har jag startat om datorn och nu fungerar det hur bra som helst. Felet var alltså enbart på den här sidan. 😀

    Mini har väl haft nog med äventyr för ett bra tag framöver. Hoppas hon stannar inne nu och att vandringslusten har gått över.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.