Arg, argare, Victoria

Det var dags att hämta glajjorna i Uddevalla idag. Och lite bråttom hade jag eftersom jag ville hem och njuta gräsänkekväll.


Under tiden som jag satt på parkeringen utanför Torp parkerar en bil bredvid mig. Exakt samtidigt som jag lade ut brillfotot på instagram dessutom. Jag var därmed lite i min egen värld. 

Sedan var jag inte det mer. Killen på passagerarsidan öppnade dörren med schvung. Rakt in i min passagerardörr så det lät som att åtminstone någons dörr gick åt helvete.

Snubben tittar på sin dörr, kollar in i min bil och ser att jag sitter där och stirrar häpet och sedan fortsätter han bara gå.

Vad heter det när man får roadrage på parkeringsplats? I alla fall var det just det jag fick.

Ut ur egen bil på två röda medan jag vrålar som mistlur åt snubben. Som vänder, kommer tillbaka och bara är dryg. Så jävla obeskrivligt dryg.

Jag kommer bli bannad från WordPress om jag skriver allt jag skrek åt honom, för det var inga rosor och liljekonvaljer som kom ur truten på mig. Givetvis hade inget hänt med min traktor, men det är av underordnad betydelse. Man skiter inte bara i det och går.

Dryg-Pelle avslutade sin del med att säga att jag fick väl ringa försäkringsbolaget istället för att tjata och så gick han och hans fnittrigt töntiga flickvän.

Då fick jag syn på det som var viktigt på riktigt. De lämnade en hund i bilen utan att veva ner en enda ruta.


Det var 18 grader och växlande molnighet.

Polisen fick ett samtal och polisen gav mig tillstånd att slå in rutan om de inte var tillbaka inom tio minuter.

Med tillhygge räknade jag sekunder. Men de hann tillbaka.

Tur för hunden. 

Men herregud vilken njutning det hade varit att krossa rutan och bara vända på klacken och hänvisa till polisen.

Det är ett smärre mirakel att jag hittills levt livet och aldrig åkt på en propp.

// Fortfarande Arg

0 thoughts on “Arg, argare, Victoria

 • Åh fy f*n så heligt förbannad jag hade blivit, det hade nog brunnit i peruken på mig med efterföljande hjärnblödning! Synd att idioten med bihang inte var borta lite längre. Fatta känslan att få slå in bilrutan med tillåtelse av farbror Blå. Måste bara säga att du är döläcker i nya brillorna iallafall

  • Tre minuter till alltså. Det var bara tre minuter till. Nu blir jag ju lite glad över att veta att han inte var SÅ puckad att han tom struntade i sin hund, men det hade varit så orimligt skönt att krossa rutan och få utlopp för allt min ilska.

   Tack 🙂 Han den där jag är gift med HATAR dem. Som vanligt när det gäller glasögon med andra ord. Eller jo, jag har nog något par som faller foppatofflan på läppen. Sjukt intetsägande bågar såklart.

   • Men alltså går man omkring i Foppatofflor och sätter upp spetsgardiner så värsta spetsfanatikern skulle bli grön av avund då har man ingen som helst rätt att yttra sig något som helst negativt över dina läckra glasögon! Alltså han är junte trovärdig för fem öre ang vad som är snyggt eller ej Kolla bara in hans traktor. Så lyssna på oss andra härinne som vet vad vi snackar om.

    • Men då är det egentligen sjukt oroväckande att han verkligen verkligen gillade den prickiga klänningen i Fredrikshamn? Och tom tyckte att jag skulle köpa den?

     • Men herregud även en blind höna träffar ju på ett korn ibland så det är klart att nån gång måste ju även spetsälskaren pricka rätt annars vore ju han helt otrovärdig

 • Oj, förstår känslan! Allt sånt rätt ska vara rätt och snorynglar som borde veta hut blir bara värre ju äldre man blir. Dessutom öppnar man munnen mer och mer och mer för att hjälpa folk på traven i tänkandet. Hej tant!

  Igår beställde jag solbrillor som såg bakgatebilliga ut hos min bo. Ser fram emot att få dem. Dina illblå är skitsnygga!

  • Det gick nästan inte att sluta vara arg. Man undrar hur man egentligen uppfattas. I min hjärna är jag ju ung och cool, men i alla andra snorungars hjärna ser jag antagligen ut som tanten som smockade till nazisten med sin handväska way back when.

   ÅHÅ! Grattis till att ha hittat bakgatestoraochbilliga solisar. Det är svårare än man tror ju 🙂 Jag petade på ett par som jag kanske skulle kunna tänka mig som solglajjor igår, för att utnyttja det där med att få solglasögon för halva priset när man har köpt glasögon. Mina är ju löjligt dyra. Men jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker om själva optikerkedjan. Jag saknar min Annica.

   • Jag gick också till den där kedjan och fick då erbjudande om halva priset på ett par vanliga glasögon utöver solglasögon. Sedan hejdade jag mig, gick till bästa Bo och sa som det var. Jag behöver progressiva solglasögon som ska se ut som billiga från bakgatan, jag har varit hos billig kedja, jag stör mig på alla som går till billig kedja istället för att fatta vad man betalar för hos typ Bo och att han skulle ge mig ett offer I can’t refuse. Han är ju för skön. Vi enades om ett bar bågar som såg härligt billiga ut och de kostade till slut lite mer än två på billiga kedjan. Både han och jag var nöjda med affären.

    • Mmm. Som jag och Annica. Förutom att glasögonen på den stora kedjan var nästan dubbelt så dyra glas i. DET tycker jag väl var mest konstigt. Det är ju mina glas som är snordyra, men så dyra har de inte varit innan.

     • Ja, du är nog lite mer blindstyre än jag 🙂 Den billiga kedjan kanske mest säljer på massa och då blir dina specialglas specialdyra pga ovanliga?

 • Jävlar vad arg jag hade blivit! Och gissa vilka fina svordomar jag kan också 🙂 fast det vete fan om jag hade väntat tio min på att de skulle komma tillbaks ……man gör inte så mot djur!
  Dina brillor är skitsnygga !

  • Nej. Det gör man inte. Det är tamig fan förbjudet (fast det konstigt nog inte är det). Han var tydligen en idiot på riktigt. Och tant tackar för glasögonkomplimangen. Tant älskar att de är nästan neonblå.

 • Jag kände hur axlarna åkte uppåt medan jag läste. Håller helt med om att det var tur för hunden att de kom tillbaka, men åh så underbart att slå sönder rutan och hänvisa till polisen. Du får väl trösta dig med att du slapp skrämma hunden. Den där ouppfostrade slyngeln (oavsett ålder) borde man däremot sätta på plats, ordentligt, så att han lär sig.

  Men glasögonen är fina!

  • Jag mistlurade honom i örat i säkert tio minuter, men jag tror inte han förstod ändå. Han kanske hade väldigt mycket ludd i öronen?

 • Jag börjar med att säga att dina blåa glasögon är urläckra. Jag ÄLSKAR färgen också.
  Vilken jävla idiot med bilen. Jag hade blivit skogstokig på den jäkeln. Det är mycket, mycket synd att du inte fick tillfälle att slå in rutan på hans bara. Det hade suttit så bra.
  Tyvärr brukar sådana där typer inte inte komma över fiskmåsar i IQ.

 • Om han förstör något (dörren) på din bil och bara går, så är väl det smitning?! Bara att anmäla. Fast Farbror Blå gör nog inte så mycket…
  Häftiga glajor! 🙂

  • Farbror Blå har ju inte ens resurser att göra något åt de riktigt viktiga grejorna så jag tror att eventuella lackskador och smitande puckon hamnar långt ner på listan. Och färre poliser blir det, DET skrämmer mig också.

   Tack. Jag älskar dem hejdlöst mycket. Jag ser dessutom extra bra i dem. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.