Vart går resan?

Eller snarare; var ÄR jag?

IMG_9183-1

Dedikerad kudde får man i alla fall. Så man inte behöver sakna makens nattliga muskötskott.

Dessutom kan man äta här.

IMG_9185

Och det har vi gjort.

Det är inte LÄGE att hiva i sig en milkshake till hamburgaren när man har glömt mysbyxorna hemma.

Ifall någon undrade.

Nu sitter jag, enbart iklädd tisha och trosor, i soffan och andas väldigt stötvis med datorn på magen.

Förresten! Apropå inget speciellt. Ni minns de där specifika orden som bara hundägare förstår? Som ostbågehälsning och de där andra grejorna jag ritade ett tag (jag skall inte sluta rita, men ritplattan havererade så jag blev tvungen att lämna tillbaka den)?

Jag hörde mig själv säga ett ord idag som vi inte har pratat om tidigare när jag sa “men SLUTA tjötkela” (uttalas med fördel på göteborgska) till Stor. Ett så självklart ord för mig, men det finns gissningsvis inte med i SAOL. Är ni med på referensen?

Nu skall jag leva på vatten och bröd ända till det är dags för kvällsmat.

Jag behöver karaktär.

0 thoughts on “Vart går resan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.