Två dagar känns som en vecka

Och inte på ett dåligt sätt. Mer att det har varit fullt ös medvetslös. Igår gick jag omkring hela eftermiddagen och trodde att det var idag. Ännu fler tidsresor.

I korta drag så jag inte får mer skäll. Igår eftermiddag blev jag och Celine hämtade av Kicki Husfruen för att åka på modevisningen.

 

Fantastiskt trevlig butik det där. Jobbigt snygga saker. Det skulle kunna hända att ett par mycket efterlängtade och förhandsbokade mockastövlar åkte med hem. Men det var så mycket folk att jag som vanligt tappade både fattningen och minnet och missade att fota nästan allt. Vi mötte upp med Sanna på plats och de lyckades åtminstone fastna i kanten på filmen. Tror jag.

Sedan åkte vi hem och stensov.

I förmiddags Facetajmade jag med make och väldigt söt hund när de låg i sängen. Då värkte det lite i mitt hjärta.

image

Eller kanske ganska mycket. Knepigt det där med “distance make a heart grow fonder” och sen går det alltid över fem minuter efter hemkomstpuss igen och humöret är återställt.

Under tiden färgade jag håret pastellgrått och regnbågsfärgat och jag är löjligt nöjd.

image

Trots dubbelhaka.

Jag förstår inte hur tiden kan rusa iväg så här. Men den gör det.

Väskan har jag inte ens packat upp än, för jag har inte haft tid.

Med lite tur hinner jag packa upp innan det är dags att dra söderöver igen?

0 thoughts on “Två dagar känns som en vecka

  • Varför kan inte den där hängivna längtan sitta i liiiite längre? Åtminstone så länge att man inte börjar tjata om ev disk det första man gör efter att ha trånat i flera dagar? 🙂

 • Det är nog nyttigt att längta lite ibland.
  Snyggt hår, som vanligt.
  Varför packa upp om du redan har alla lager av kläder som vädret kräver, på dig?

 • otroligt snygg frilla på dig!

  Förstår det där med längtan, sen hinner man innanför dörren och så är allt som vanligt igen 🙂 …….i sämsta fall. I bästa fall varar det en dag eller två 🙂
  Just nu gosas det med yoda-valp (jo han ser ut som Yoda i Star Wars) och sonen får finna sig att vara nummer två men han har å andra sidan flickvännen med sig så han överlever nog.

 • Schnauzernos och Vattenvovvenos är väldigt lika… <3

  De ljusa mockastövlarna? Är det de med "dold" kilklack eller de "nedvikbara"? De sistnämnda …bara åååhhhh vad jag är avundsjuk!!!

  • Och briard 🙂 Det är rart med nosar. Och de där nedvikbara är så snygga att man dör. Men dessvärre inte mina, rätt storlek försvann ur butiken innan jag hann säga SKOKÄRLEK. Det här är stövlarna med inbyggd kilklack, jag förhandsköpte dem för någon månad sedan när de beställdes till butik. Hade jag vetat om ormskinnsstövletterna och de nedvikbara då hade jag fått stora problem. Johanna har dem och jag dreglar. Lika snygga till klänning som till jeans. Alltså!?!?

   • vilken tur att det var indianstövlarna (jag funkar inte i det stuket) annars hade det varit mer än dina fingrar som hade åkt nästa gång vi ses…mooooaaahahahaaa!

    Briard!!! Självklart oxå en härlig Briand 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.