Världens bästa hundvakt faktiskt

Det skulle kunna vara just undertecknad.

Om någon är i behov av just hundvakt är det bara att anmäla intresse. Just den här hundvakten är lydig, har lätt att följa instruktioner och hörsammar verkligen sina uppdragsgivares önskemål. Därtill kan hundvakten lära hundarna allt hon kan, vilket naturligtvis är ett tillägg till standardtjänsterna. Så de blir lika fogliga och hörsamma som hundvakten. Garanterat resultat. Som Cesar ungefär.

Enlisailivet kan lämna fina referenser om så önskas.

Lisas slynglar ligger nämligen inte i sängen, och i soffan ligger de (hundarna alltså) bara på tilldelad plats där det finns ett fårskinn. Inte på själva sofftyget alltså.

Idag vaktade jag hundarna i 20 minuter när hussarna och matten var ute och flög.

IMG_9116

På bara dessa få minuter åstadkom jag och min medarbetare underverk.

Först visade medhavd hund/medarbetare hur man kunde använda soffan utan att nudda själva sitsen. En kavat rackare.

IMG_9129

Det är visserligen överkurs och ingår såklart inte i standardutbudet att använda sig av ryggstöd.

Examensprovet bestod i synkroniserat framtasstående med baktasstöd på soffsits utan fårskinn.

IMG_9114

Bonus att Gnista står på vit prydnadskudde.

Tänk vad jag kan uträtta på längre tid om jag åstadkom det här på bara 20 minuter.

Någon som behöver hjälp?

0 thoughts on “Världens bästa hundvakt faktiskt

 • Jag betvivlar att du kan lära Malte några såna konster över huvud taget, han bemästrar dem alla. Men du är varmt välkommen med alla medhjälpare att komma och överbevisa mig. Vi har tagit ut dynorna till utemöbeln och vinet ligger på kylning.

 • Det där har alla mina hundar lärt sig utan problem samt att ligga i sängen ihop med matte och då ta så mycket spjärn mot nämnda mattes rygg/mage så de lyckades få nästan hela sängen själv 🙂 som bonus har de lärt sig öppna de flesta dörrar inkl ytterdörren OCH sopskåpet för att vräka ut alla sopor på golvet. Ska vi slå oss ihop? 😀

  • Hahaha, givet! Det är ju helt klart lättare att räkna upp saker som är positiva och de är bra på (kort lista i alla fall) än saker som är otyg. Och vi lär oss nya saker dagligen. Helt klart en fantastisk affärsidé. Vi kör på det. Cesar, fast tvärtom. Kort och koncis slogan 🙂

  • Alltså, ganska bra faktiskt. Hundar plus katter är ju en oslagbar kombo, möjligheterna blir ju liksom oändliga. Jag diskriminerar såklart inga djur och Mini hjälper mig såklart där med 😉

 • Hahaha! Jag kommer fortsätta låtsas tro att de bara ligger på fällarna… Och du var så grym att Philip ångrar att han inte följde med. Istället har han lagt sig under en av gästsängarna på övervåningen och surar… Han ska visst sova där inatt.

 • Fniss, men har du lärt dem att låsa upp dörrar än? Inklusive med nickel. Fick ha säkerhetskedja både på utsidan (när jag jobbade) och en på insidan när jag ville sova.

  Gick ypperligt att leka tafatt med rådjuren.

  Kaniner är livsfarliga -> 7 km på en kvart (Hem och mattes trygga sang)

  Möta matte vid bussen

  Matte smäller till sin lillebror som blir nypt I örat för att han varit dum mot matte…..

  Hur man kan använda hörnsoffa som velodrom…..

  Från 0-100 under platsläggning (Till att sitta vid mattes sida och allt medan matte stannar och vänder sig om.)

  Hur man flisar en kökstol på kortast tid.

  Hmmm, kan nog komma på fler saker mina hundar har kunnat……

  • HAHAHAHAHAHAHA! Vilka grenar de excellerade i. Kan du vara vänlig och berätta mer om öronnypningen, den lät extra kul. Den har vi inte övat på här. Än.

   • Jag var väl typ 10 – första gången – fick inte bestämma, så jag smällde till bror min 2 år yngre för att han inte ville som jag. Då hopppade collien upp och nöp till honom I örat. Sen fortsatte vi det med det. Jag klippte till bror min och collien markerade med att nypa till honom…..

    Funkar på äkta män också. Fast då hukade jag mig och gav ifrån mig ett litet (högt) I ljud så nyper dogsen till. Testade med terven och första maken…… Hehe, den maken sov på soffan sista året för terven skulle ligga hos mig…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.