Får jag vara lite soppig den här veckan?

Jag går liksom bara och väntar på bilskrället.

Vilket betyder att jag inte tänker på så mycket annat och jag är ofokuserad som få. Jag kunde inte ens plita ner vilket agg jag hyser mot PostMord. För att jag är för kvittrig. Sjukt ovan och nästan lite obehaglig känsla. Framför allt ovan.

Imorgon klockan 17.00 är den min. Batmobilen. Appen är nedladdad. Sen skall jag ägna orimligt mycket tid åt att klura ut hur man får bilen att säga “HEJ HEJ” genom appen istället för att tuta. Hur roligt?

Sen, efter det, då skall vi prata om Ullared och annat, okay?

(Karin, jag har mailat dig ett svar, men jag vet hur det är med dig och mail så jag skriver det här med, du är hopplös på riktigt haha)

0 thoughts on “Får jag vara lite soppig den här veckan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.