Vi fortsätter längs minnesstigen

Först, imorgon kommer en vansinnigt bra tävling på bloggen. Som inte har med min ineffektivitet som flyttpackare att göra. Mer med … dagen och årstiden. Tro mig, ni vill absolut inte missa den. Ha örnkoll imorgon, det är mitt råd.

Det svåraste rummet är i alla fall rensat nu och jag har en låda med foton och andra mysko nostalgiprylar. Saker jag inte ens visste fanns på bild. 

Här är saknad pålle. Som jag fick ge upp någon gång före millenieskiftet. Tiden räckte inte till. 

  
Nu skulle jag inte klara ett dressyrpass om så livet hängde på det. 

 
Om någon hittar min borttappade balans hade det varit trevligt att få tillbaka bara en bråkdel av det jag hade.

Sedan ett helt orelaterat foto med väldigt kort hår. På tunnelbanan i New York med famnen full av cup cakes från Magnolia Bakery (Sex and the City-followers borde veta).

 
 Jag vaktar dem med mitt liv. Och med mitt korta hår. 

De var värda att vakta med livet som insats.

Nu skall jag försöka sluta knata på minnesstigen och fokusera på packningen.

Vi ses till fruarna. 

0 thoughts on “Vi fortsätter längs minnesstigen

  • Maria Hernborg says:

    Nu har jag läst ifatt hela 2015 i rätt ordning och inlägg för inlägg av din blogg, det har tagit sin tid kan jag säga, lite som att gå igenom kartonger fast inte riktigt lika jobbigt känslosamt, mer underhållande… 🙂 Nu vet jag inte riktigt vad jag ska läsa, kan inte komma på något jämförbart?…Kram på dig i röran, hoppas det inte är alltför jobbigt! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.