Snabb lördagsfråga

Eftersom jag fick en FANTASTISK idé som jag dessvärre inte kan utföra själv.

Är det någon som är en hejare på att sy och som dessutom har en maskin som kan sy i läder, med knappar och dragkedjor och andra detaljer. Eller ja, jag menar nog inte ens läder, jag menar skinn. Skinn är tunnare såklart, så jag menar skinn (vad är skillnaden, skinn låter så … mänskligt och jag tänker inte på När Lammen Tystnar nu).

Nu önskar jag verkligen att jag hade en maskin som klarar skinn och att jag har ett tålamod som klarar detaljer i skinn, men jag har ingetdera.

Jag har bara idén.

0 thoughts on “Snabb lördagsfråga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.