Lite akut uggen

Blev jag fram mot eftermiddagen. Lite yr och vimsig i magen. Jag hoppas att anledningen är en liten överdos av kanelbullar till eftermiddagsfikat. Men det var ju så himla gott.

Det betyder horisontalläge för att bli av med yrslandet. Under tiden kan ni beundra Liten i sin Grandmaster Thug-outfit. I kinesisk storlek XXL.

  
Kinesiska hundar verkar vara himla små, med tanke på att den mest passar som halsduk med luva. Benen på träningsoverallen skulle möjligen gå att peta in Litens öron i.

Men han är cool.

  
Stencool faktiskt.

Yo! Whazzup?

0 thoughts on “Lite akut uggen

 • Krya på dig

  Min hund (på 3kg!) fick en XL overall som en polare köpt till sin staffe
  Jag skulle aldrig beteckna min som en XL någonsin men med tanke på teacuphundarna så kanske hon är det i Kina

  • Vill din hund ha en äkta OnePiece? Jag köpte ju två stycken till jyckarna här i tron att DE åtminstone skulle vara i rätt storlek, men tydligen görs bara kläder för minihundar. Och OnePiecarna är så jäkla söta att man dör lite.

 • Ja,dom är små i Kina….haha.whazzup here is följande…pga ett j**la strul/veleri m våra visum t Aus(temporärt pass bla)(man måste ha giltigt pass i 6 mån f inresa i Malaysia)missade vi såklart flighten t Aus….OM vi har tur kommer vi med i natt,förutsatt att visaansökningen har gått igenom….Herregud,man kan tro att det är första gången vi är utomlands(ja,vi har varit längr bort än Danmark)Dessutom är det regnperiod här,mein gott det fan bara öser ner….Tur att shoppingen är överjävligt bra,det kompenserar liiite iaf.Grymma killen du har,fast han ser ju inte så streetsmart ut haha

 • Vilken sötnos! Men man undrar ju över storleken på kinesiska hundar. 🙂

  Yrsel är ett elände! Hoppas du har en balanserad tillvaro i dag!

 • Du är på kanelen alltså. Hoppas det gått över. Alltså hundarna är farligt gulliga med lite kläder på, måste bärga mig ibland med Dante som inte alls vill vara påklädd, men är så löjligt snäll och finner sig i alla dumheter matte hittar på.

  • Det gick över så fort jag gick och lade mig. Misstänker alkoholbaserade pennor i kombination med överdos av just kanelen.

   Tips, ett år var Stor tomte. Men då köpte vi en barndräkt till honom med byxor och tröja och gjorde hål för svansen, han var så söt att man nästan avled.

  • Maria Hernborg says:

   …jag har också en Dante hemma som gillar att gå omkring naken…Fast han är 12 år och går i 6:an, så vi brukar säga åt honom att klä på sig… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.