Hej hej hej

Jag, Simon och mina nya minionglasögon är ute på vift och hälsar på svärfar.

  
Jag ÄLSKAR dem. Trots att folk i småstaden tittar skeptiskt på mig och att maken tycker jag ser ut som Häxan Surtant.

Jag älskar även att fiffig optiker lagade hundtuggade “progressiva” med krympplast och näspluppar. 

  
De är räddade.

Under tiden skall jag fundera över hur lång tid det tar för pluppar (högst fackmannamässigt ord) att gå igenom matsmältningssystemet på liten arvlös hund.

Någon som vet?

0 thoughts on “Hej hej hej

  • Prova? Enlisailivet skulle gå och testa denna veckan. Jag tror de skulle sitta som en smäck på er med. De ÄR verkligen fantastiska 🙂

 • Skitsnygga bågar, superhäftiga.

  Men hallå, det är ingen Hollywoodfruar idag, DET ÄR FOTBOLL,GRGRGR….. det upplyste min man mig om nu på lunchen. Hittar inte programmet någonstans i TV tablån.
  Från en besviken “smygläsare” (besviken pga Hollywoodfruarna)

  Marie

   • Var fasen det finns femhundrafemtioelva olika kanaler att visa fotboll på, ändå väljer de just 3:an så vi inte får se Hollywood fruarna ;(

 • Å, vilken pingla du är! Både snygga bågar och piffat dig med maskara och läppstift!!

  Arvlösa luspudlar kan gott få liiiite magknip innan glasögonpluppar kommer ut bakvägen, tycker jag!

  • Vart ringer man och klagar? Det här är ju viktiga grejor. Varför sa de inget förra veckan? Jag är helt matt av upprördhet nu ju.

 • Hurrraaa! De gick att laga dem!!! 😀 (Ja, jag gillar verkligen dina brillor.)

  Häxan Surtant??? Du ser ju glad och road och väään ut på bilden! (Jag tror kanske inte att du skulle beskriva dig själv som vän (långt ä), men det var det första ord som ploppade upp i mitt huvud när jag såg bilden.)

  Du får väl bygga en bur av kompostgaller i sovrummet, där i lägger du brillor och allt annat som Liten inte får tugga på. Han är ju rädd för kompostgaller, så då borde han väl kunna låta bli dem!

  • Jamen gissa om jag gillade dem med. Jag är orimligt glad över att de var lagningsbara och inte hamnade på intensivvårdsavdelningen utan att det gjordes på ett ögonblick dessutom.

   Jag är oerhört vän. Vansinnigt vän faktiskt. Och road 😉

 • De där glasögon är skitsnygga på dig. 😀
  Underbart att optikern kunde rädda cykelglasögonen också. Jag tror att din arvlösa pälsboll ska vara din optiker evigt tacksam för den saken.
  Nu ska jag fortsätta sura för att de bytt ut SHF mot skitfotboll. 🙁

  • SKOJA inte. Jag kan fortfarande inte tro det. Vi skulle ju få se balansgång över pool i högklackat och massa annat roligt. HUR kan något vara viktigare än det och av alla kanaler som finns kunde inte någon annan visa den förbannade skitfotbollen. Det är säkert inte ens något viktigt. Någon korpfotboll eller liknande, jag blir bara argare och argare.

  • Jag tror att jag såg första avsnittet för längesedan, sen glömde jag lite av det och igår var jag fullt upptagen med att sura. 😉

 • Men du, varför veta när ungefär plupparna kommer ut? Ofarligt för vovven…eller?
  För du funderar väl allvarligt inte på att sätta tillbaks dem!!!?????

 • Du passar så bra i de nya bågarna! Du får verkligen karaktär i dom. Snart dags för mig att skaffa glasögon “på riktigt” och då ska jag testa dessa men dom kommer inte klä mig. Känner mig rent hopplös och som en gammal tant på affären när jag inte ens ser skillnad på enkronor och femkronor. Glad att jag fortfarande hittar hem iallafall ;-).

  • Hahahaha! Det är hög tid om du inte ser skillnad på enkronor och femkronor, jag är ledsen, men det är dags att bita i äpplet 😉

   Och tack. Jag gillar dem ju, även om jag inser att de är lite knasiga. Men inte mer på mig än på andra, prova?

 • Men satan i gatan vad dom där klär dig!! Tumme upp på de där!
  näsplupparna är nog redan ute sen länge, tur att de inte har vassa kanter och är små så det är ingen risk att de fastnar. Hm i min gröna gröna ungdom hade jag en hund som hade förkärlek för att stjäla tvätt, smutsig sådan…. och ligga och gnaga/sutta/tugga på den (UUÄÄK!!!). Ibland lyckades det t o m halka ner en halv smutsig strumpa i lilla maggen på honom. Det sistnämnda var inte så kul när den skulle ut igen so to speak….. Det kunde t o m hända att matten fick liksom dra ut strumporna ur en liten vovve eftersom de hade en tendens att fastna halvvägs (ännu mer UUÄÄK!!!) Verkligen en “skitkul” syn när man som sjuttonåring är ute med vovven och måste göra sånt inför “publik” som undrar vad i helskotta man håller på med 😀

  • Tack och bock 🙂

   Jag kan RELATERA. Fast i mitt fall var det bara en gång och en nylonknästrumpa som jag inte visste om förrän den skulle ut. Vet du hur lååååång en sån blir när man måste dra?

    • Så mycket längre hahaha. Ta en nylonstrumpa och dra maxlängd. Vi snackar nog ett par meter. När den kom ut sa det plopp och som bonus fick vi ut systertikens hårtofs som hon passade på att skita ut samtidigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.