Nej, jag har inte fött några barn på vinden

Men däremot vill jag bara säga en skitsnabb sak så här på kvällningen. Om man har en migränfri dag och spenderar den i horisontalläge med att läsa tre böcker i en serie som alla handlar om seriemördare och eventuellt lite avsides belägna hus där några av seriemördarna håller sina offer fångna innan de tar livet av dem, så är det ytterst opraktiskt att spendera söndag kväll från och med nu helt ensam på torpet.

Det är jag, de oerhört skräckinjagande (inte) hundarna och alla seriemördare som gömmer sig lite varstans i svampskogen som är här nu. Vi skall även sova själva inatt. Jag och hundarna alltså, min förhoppning är att seriemördarna faktiskt stannar i skogen och inte tänkt sig natthärbärge just här.

Men det är ju just det jag inte VET. Just seriemördare lämnar sällan garantier på sådant.

Hör ni inget från mig så vill jag att ni skall veta att jag tycker väldigt mycket om er. Och jag kommer sakna er när (om) jag blir tillfångatagen i skogen.

Nu skall jag skynda mig att gå och lägga mig innan det blir nattsvart.

Om allt går bra och varken seriemördare eller zombies dyker upp har jag massor att berätta imorgon.

MASSOR.

Så vi kan väl hoppas på det?

(Varför lär man sig aldrig att man inte skall läsa vissa saker när man skall vara ensam med sin hjärna som arbetar väldigt bra och fantasifullt på egen hand?)

0 thoughts on “Nej, jag har inte fött några barn på vinden

 • Herregud….. Ta åtminstone med dig en hammare i sängen, jag hade nog famimej tvärdött på fläcken om jag skulle sova ensam efter den läsorgien! Men du kan ju alltid hoppas att alla ovälkomna “gäster” och dylika seriemördare går förbi zombieland och fastnar i linbanan eller nåt liknande. Och du, vi som hänger härinne tycker väldigt mycket om dig också och skulle sakna dig massor så skippa sovmorgonen imorgon och uppdatera bloggen fort som f*n så vi kan dra tillbaka spårhundarna och skallgångskedjorna. Godnatt och sov gott

 • Därav läser jag nästan enbart chiclit (och Jo Nesbö). I filmväg blir det inget blodigare än Falk och Beck! 🙂
  Ingen kan ju höra en skrika i skogen!

  Ha en fin natt och hoppas hjärnan beter sig vad gäller både fantasi och migrän!

 • Hihi kan du inte läsa/ lyssna på en lättsam bok då eller se på den där Mary på 3an om ni har en tv på torpet.. för jag garvar läppen av mig här.. dock reklam nu 🙂

  • Det faller på att tv:n är på nedervåningen. Och som i alla skräckfilmer känner sig offret (jag) tryggast på övervåningen. Som bonus skulle jag ju kunna gå och duscha lite med ett duschdraperi fördraget. Och en förskärare liggande på handfatet?

   Nu fnissar jag tack vare er. Här ligger jag i kolmörkret och fantiserar men känner mig ändå inte ensam.

   Hundarna är däremot kvar där nere. Så mycket skydd ger de två rackarna. Hrmf.

   • Haha det är ju en klassiker att duscha mitt i natten mitt ute i skogen.. ja bäst att ha något nära till hands hihi.. jag kan börja fantisera nåt sjukt mycket med, kunde inte sova förgående natt.. började fantisera aldeles för mycket så var tvungen att låsa balkongdörren.. för tänkt om något as skulle få för sig att ta en stege och klättra upp och terrorisera mig lite haha vad flängt och jag bor inte i skogen numera… lite därför jag inte kan se skräckfilmer längre. Jag kokar ihop aldeles för mycket i fantasin då 😀
    Sen damn you för det är med att tänka på särskrivningar och autokorrekt har blivit lite av en fläng grej för mig med haha

    • Tänk inte ens tanken. Här finns massvis med stegar 😉

     Autocorrect är ju hur roligt som helst. Nästan roligast i världen hahaha.

     (Varför sover jag inte än?)

     • Haha! Oj då, jag gav dig kanske mer att noja dig över.
      Hoppas du somnar snart då, blogga mer imorgon så vi får höra hur natten har gått.

 • God morgon och haha… Förstår precis vad du menar och kan bara instämma! Konversation mellan mig och modern på landstället (ensligt beläget på ö i skärgården) för nåt år sen:

  Mamma: “Men VARFÖR envisas du med att låsa lilla förrådet på nätterna?
  Jag: (Erkänner motvilligt): “För att det finns yxor och knivar och andra farliga grejer där! Tänk om det kommer en galning!”
  Ond moder: “Haha, men stora förrådet då? Det går ju inte ens att låsa. Du har inte tänkt på att vi har motorsågarna där, va…?”

  Sen kunde inte jag sova lugnt där på rätt lång tid… =)

 • Det finns en anledning till att jag aldrig kollar på skräckfilmer på kvällarna eller alltför spännande filmer, jag har en hjärna som arbetar febrilt med att skapa mardrömmar på natten efter dylika filmer. Med böcker är det ungefär likadant Stephen King funkar inte kvällstid …….
  För övrigt så är det bara frukost kvar i paradiset innan det är dags att flyga hem “suck” men tre veckor kvar av semestern

 • God morgon! Hoppas att du kunde sova gott och inte blev störd av några inkräktare under natten!

  Det finns en anledning till att jag inte kan se skräckfilmer och numera inte kan läsa vad som helst heller, min hjärna har alldeles för lite att göra, så den går igång på sådana inmatningar.

 • Hoppas du har överlevt!Om du vill ha mer tips kan du väl lyssna på P1 ‘s sommarprat 15/7,då pratar Herman Geijer som är zombieöverlevnadsexpert-just in case om du skulle få för dig att läsa mer”skrämselgöraibrallanböcker”

  • Spårhundarna ligger här på golvet och trynar och jag lever. För nu är det ju ljust ute och då vet ju alla att seriemördarna är borta? Eller? 🙂

 • Men så sköönt!
  Nu kan jag återgå till att dirigera tonårskillar som håller på att flytta mitt vindsförråd ner i källaren. Jag har redan mässat om att inte förstöra glas&porslin och att vara rädd om mina fina lagerhyllor. Det är jobbigt att vara arbetsledare, jag har blivit både svettig och skitig … vad ska då inte dom vara!

  • Hahahaha. Sjukt bra tanke. Det är ju klart de gör. De kan ju faktiskt bara hålla på med sina grejor när det är mörkt, det vet ju alla?

 • Förstår precis vad du menar! Läste typ 40 sidor i Keplers Stalker men bestämde mig för att spara den tills jag inte är mörkrädd längre 😉

 • Skönt att du kunde ta sovmorgon iallafall 🙂 jag sitter här och sliter mitt hår behöver tömma mobilen på asamycket bilder, det är en pärs att få det att lyckas med att föra över till datorn..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.