Maken har pimpat bilen

Jag är dock lite osäker på vem han flirtar med och hur manligt pimpandet var?

IMG_6357

En på varje backspegel upptäckte jag när jag hasade ut till bilen.

Lite rart måste jag säga.

Nu har ömma modern varit här i ett par timmar och än så länge är vi såta vänner. Återstår att se vad morgondagen har i sitt sköte. Då skall hon tydligen bada och gå i skoaffär. Och laga mat till oss. En av mina favoriträtter, dillkött.

Det borde en mörbultad fitterbitta klara va?

0 thoughts on “Maken har pimpat bilen

 • Curlingfiaförallaandra says:

  Så skönt att “ömma”moder kommer och supportar dig.
  Gör som min svärmor, plasera dig i ett hörn, och få alla att passa upp på dig 🙂
  Håller tummarna för att värken gått över till lördagen.

  • Det är så vansinnigt gott. Och en maträtt jag inte lagar själv för att inte tappa njutningen av “bjudmat”. Det är extra speciellt med mat man blir serverad.

 • Åh! Så himla söta ju.haha. Så dumt att det blir skoj!
  Önskar jag hade en bil med ljus som “ögon” så att man kunde ha ögonfransar och så! 😉
  Och så har jag funderat över att skaffa en dekal med “tanthelvete” att ha i bakrutan. Men det finns många bra förslag på dekaler!
  Flames över huven är ute va? 😉

  Njut av dillköttet! Det lätt supergott! Och tas hand om kroppen. Du har bara en! 🙂

  • Jamen jag tyckte att de var lite rara. Men oerhört förvånad över makens inköp då det inte kändes som en så himla manlig pimpning?

   Ja, flames över huven är ute. Fniss.

   • Alltså…inte för att vara sådan.. Men…. Jag blir ganska ofta förvånad över din makes inköp. Men det här var ju verkligen av den bättre sorten! 😉

    Det där med flames är synd. Tycker det är lite fint faktiskt. Önskar att man levde på “Grease” tiden! 😉
    Några andra förslag kanske?

    • Tänk då att leva med honom, jag upplyser ju bara om en bråkdel av hans inköp. Han ÄLSKAR ju skojiga klistermärken och andra konstiga saker. Mycket kinasaker. Han hade även köpt present till sin ena svärfar (mammas man), golfpeggar i form av nakna kvinnor där man lägger bollen på huvudet. Alltså?

 • Backspeglarna ok. De är söta ju. Dillkött?! Njäe jag äter om jag blir bjuden men är nog lika lycklig om jag slipper äta tror det är ättikan jag inte gillar brrr 🙂 men kroppkakor däremot kan jag dregla vid åsynen av och då småländska med kokt potatis.

 • Rart av maken, absolut! Jag köpte en bilskylt ‘this car is protected by the mafia’ och tyckte den var söt på vår lilla blå mazda, men maken som skulle på nåt jätteseriöst möte flyttade den till insidan av bakluckan. Jag kan fortfarande bli lite härsken *långsint*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.