Kärleken och så Hollywoodfruar va?

Åhhhh vad jag är kär i mitt nya åkdon. Åhhhh vad jag förstår att det är en ENORM prisskillnad mellan kopia och original. Även om jag, i just det här fallet, önskade att det inte var det. Jag har inte skickat tillbaka den första än, så jag bjuckade ner ståhjulingälskande kamrat för att åka ihop med mig. En på kopian och en på originalet var tanken. Den tanken gav vi upp redan i prånget när jag åkte förbi pallmojängen mitt sidfläsk hade en sammandrabbning med första gången jag gav den en chans. Då hade den redan uppfört sig väldigt udda så många gånger att jag hade armsvett av skräckslagenhet.

Kopian fick stå. Den är snygg, men livsfarlig på riktigt. En skitkass kombo när man balanserar på något i 20 km/h.

Kontentan är att kinakopior kan dra åt skogen. Det finns verkligen en anledning till prisskillnaden. Anledningen idag var att vi var ute i nästan tre timmar och turades om utan att någon trillade en endaste gång. Precis som det skall vara.

Så ja. Jag är helnöjd. Inte lika nöjd med vädret dock. Men det gick inte att låta bli just idag.

 

På något vis känns det passande med Sandhamnsjackan till Segwayen va?

Det är väldigt mycket Solsidan över kombinationen. Men i mitt fall är jackan nödvändig, inte som i Maria Montazamis fall som använder “båtkläder” ihop med sin man när de skall ha picknick på locket till en tvättkorg på kompis bryggseglande pyttebåt.

Ni kan kalla mig Mickan.

Nu kollar vi på fruarna va?

0 thoughts on “Kärleken och så Hollywoodfruar va?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.