Världsrekord i liggning

Har det varit den här helgen. Och då menar jag inte något sexigt över huvudtaget. Jag tror att man har kunnat hitta barkbitar med mer sex appeal än jag de senaste dagarna. Men jag har verkligen legat mer än jag inte har legat. Idag låg jag till och med på badrumsgolvet en stund (kombination lågt blodtryck och förstoppning pga duktiga matvanor var en liten missberäkning faktiskt).

Och det enda jag tänkte tala om var att jag nu utlyser radiotystnad från min sida fram till Gunilla imorgon.

Nu är det dags. Jag har varit på Statoil och tankat samt köpt storpack näsdukar så det inte behövs donas med imorgon.

Det här kommer bli den absolut värsta begravningen i modern tid och ni vet ju att jag ränner på mer begravningar än genomsnittet.

Jag är så jävla inte okay med att leva utan min farbror faktiskt.

Tanken på sommar, båt och hav utan honom är helt … absurd. Min bästa käftslängarsläkting dessutom. Och så en faster som är ännu yngre och ensam efter nästan 50 år tillsammans (ja, de blev ett par väldigt tidigt).

Så nu går jag, Ben, Jerry, Stor och Liten och lägger oss.

Idag får jag ha alla de fyra grabbarna i sängen och två av grabbarna gillar verkligen att de andra två är med.

Nu kan ni ju gissa vilka grabbar som gillar vilka mest.

Over and out till imorgon kväll.

 

0 thoughts on “Världsrekord i liggning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.