Pausunderhållning

Medan jag, lite nervöst, väntar på morgondagen kan jag berätta om min upptäckt och nya last.Ben & Jerrys Strawberry Cheesecake Milkshake. 

Idag har jag ätit (druckit?) den för andra gången och jag spenderar osunt mycket tid med att tänka på hur och när jag skall få min nästa fix. Man skulle även kunna säga att jag fullkomligt har struntat i vettig mathållning sedan jag landade i hufvudstaden. 

Rättare sagt, jag börjar varje dag extremt nyttigt eftersom huset serverar blåbärssmoothie på mandelmjölk och kvarg till frukost. Sedan går det utför lika snabbt som i störtloppsbacken i Hahnenkamm och dagarna avslutas med allt möjligt utom just nyttiga kvargsaker. 

Om vi kan åka till Mars och klyva atomer så BORDE det inte vara så himla svårt att komma på en Ben & Jerrys-diet jämförelsevis.

Forskare prioriterar verkligen helt galet?

En liten ledtråd inför imorgon. 

Det kan hända att jag kommer se ut som en transvestit. För jag har såklart helt fel skor.

Den här gången har jag verkligen packat som en komplett stolle.

Until tomorrow …

0 thoughts on “Pausunderhållning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.