Skäääämskudde deluxe!

Om man råkar tillhöra de som tycker att man behöver skämskudde för att läsa 50 nyanser så utfärdas härmed en varning för usel bok på riktigt. Kass kriminalstory med Harlekinsexscener.

(null)

Alltså?

Jag somnar till feel good-böcker. Jag hade precis lyssnat klart på Lucy Dillons Hundra Omistliga Ting (fantastiskt bra för övrigt) och hade läst något om den här fantastiska nya banbrytande svenska författarinnan. Ny genre (mjae) och bla bla bla bra bok.

Efter tio minuter blev jag tvungen att låtsas att huvudkudden var en skämskudde, borra in huvudet i den, dö skämseldöden och sedan byta bok.

Det här med böcker är svårt. Men den här tjejen behöver nog inte sitta hemma och vänta på Augustpriset i alla fall.

Varning utfärdas.

0 thoughts on “Skäääämskudde deluxe!

  • Jamen jag håller med, men så läste jag om hon som skrivit den i någon tidning (minns inte vilken) och hon hade fått bra kritik. Det borde ju gå att lyckas med erotic crime utan att sumpa både erotic och crime-delen liksom? Fast det gjorde det inte.

 • Denna bok ska jag undvika.
  Och hur gick det med mitt tips? Har du lyssnat på Jussi Adler Olssons böcker? ( reservation för felstavning av författarens namn) har inte träffat nån som inte gillat dom.

  • De böckerna ligger som nästa på listan, anledningen till att de halkade ner var för att jag inte gillade uppläsaren (minns inte vem det är nu) så jag tror jag måste läsa dem istället. Jag litar på dig 🙂

   • Det är Stefan Sauk som är inläsare, du måste lyssna! Han är görbra, har olika röster till de olika personerna. Lyssna lovar att du inte ångrar dig. 🙂

  • Ja det gör jag med. Läckberg är ju på intet vis fantastisk, eftersom poliserna är puckade och det är alltid en hel bok där Erika ligger steget före och sedan gör HON något korkat som får polletten att trilla ner på Patrik. Inte särskilt välskrivna heller, MEN det är trevligt att läsa lättsmält och det är det och det är dessutom på hemmaplan. Lite mer familjärt än Rosman, Rosman så mycket mer välskrivet.

  • Men har inte du också hört att den har fått rätt bra kritik och att hon har blivit lite halvhyllad i media?

   Jag vill GÄRNA höra vad du tycker.

   • Jag ligger hemma med feber så jag ska försöka läsa och återkomma 🙂

    Tyvärr har jag bakat mandelkakor med lemoncurdfrosting mellan (som grova macarons), sesamkakor och müslikakor. Jag har bara smakat, och resten ska vi smaka till helgen. Men dagen är inte slut än 😛

 • Tack för det. Sparar Lucys senaste 🙂
  Håller själv på att kämpa mig igenom Stalker. Fattar inte varför den går så trögt. Förmodligen för att jag är splittrad i o m att jag upptäckt Netflix och Homeland…

  Må gott!

  • Den var väldigt rar. Lucys senaste alltså. Nu lyssnar jag på senaste Marian Keyes. Jag påbörjade en deckare först, men just den gav mig så himla twistade drömmar.

 • Jahopp, då åker den ut från bokhyllan! Har legat där ett tag nu, men har känt mig något skeptisk, titeln gjorde att jag anade oråd. Tack, nu slapp jag uppleva den besvikelse som en usel ljudbok kan utgöra! 🙂 Tycker för övrigt att det kommit ut lite dåligt med bra böcker på Storytel det sista, i synnerhet feel good. Började på en serie idag som jag hade höga förväntningar på, Strängnässerien av Lars Rambe. Men alltså, det bara inte gick, uppläsaren ( Henrik Norman) och jag klickade inte alls.. Tacka vet jag Katarina Ewerlöf! Eller Torsten Wahlund.. Han har en go, lugn och sövande röst ( i detta fallet är det positivt). Men nu får det bli Åsa Larssons “Till offer åt Molin” i brist på annat för tillfället.. Natti natt!

 • Ibland gillar jag att läsa “bagateller” Såna där böcker man inte behöver fundera så mycket över. Boy meets girl, lite knutor på tråden och allt ordnar upp sig i slutet. Men det finns gränser …..
  Storyn måste vara hyfsat bra för att man ska orka igenom boken. Sen därmed inte sagt att det behöver vara kärleksromaner som är bagateller, en del deckare är ju såna. Tänk när man var “ung” och plöjde igenom alla Maria Lang, Agatha Christie och Stieg Trenter böckerna …….Enkla att läsa osv…

  • Eller Jackie Collins? Åh så glamorösa de var 🙂

   Jag hajar vad du menar och håller med, men det här var bara för … dåligt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.