Nu är jag här igen!

Admin Anka alltså.

Vår värdinna har kroknat i bloggarsjukan (den som gör att man inte kan blogga för att man inte kan titta på datorn eller orkar göra just nåt mer än ligga i mörkret, lyssna på ljudböcker och spela Candy Crush), och hon ville inte att ni skulle behöva försmäkta sysslolösa utan henne. Så därför sände hon mig som vikarie!

DOCK har jag inte bloggat på en halv evinnerlighet (läs typ 7 år) så jag känner mig lite ringrostig. Bebisbilder är väl ungefär som hundbilder dock? Bra som underhållning och ingen kan ha några invändningar. Se här bara:

Vän bebis
Galen bebis!
Är vi liksom bekanta nu? Ni har sett min bebis och jag har svarat på frågor om allt möjligt diverse?

Nu är frågan: vad ska vi hitta på för kul? Diskussion av valfritt ämne i kommentarsfältet? Frågesport? Jag känner att vi har fria händer (läs: Vic har bloggarsjuke-däckat och orkar inte protestera så värst).

0 thoughts on “Nu är jag här igen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.